Tuorein sisältö

Adam Sandler koettaa tehdä tyttäristään tähtiä: Netflix-komedia You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah trailerissa

10.08.2023 klo 19.50 | Luettu: 751 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah on Fiona Rosenbloomin samannimiseen romaaniin perustuva komedia. Leffa on Adam Sandlerin, hänen Happy Madison -firmansa ja Netflixin uusin yhteinen projekti. Sandler on jättäytynyt sivurooliin poikkeuksellisesti ja hyvästä syystä, sillä mukana on hänen koko perheensä. Sandlerin perhe on useinkin vieraillut hänen elokuvissaan, mutta nyt toisella tyttärellä on päärooli.

Leffa kertoo nuorista ystävyksistä, jotka ovat puhuneet pitkään siitä, kuinka eeppisiä heidän bat mitsva -juhlansa tulevat olemaan. Valitettavasti he riitautuvat pahemman kerran juhlien lähestyessä, joten juhlista tuleekin sodankäynnin väline.

Toista tyttöä eli Stacya näyttelee Sunny Sandler. Sunnyn isukki Adam ja sisko Sadie Sandler näyttelevät Stacyn perheenjäseniä. Perheen äiti Jackie Sandler (joka käyttää toisinaan tyttönimeä Titone) on sen sijaan värvätty vastapuolelle: hän näyttelee Lydian äitiä.

Lydiaa näyttelee Samantha Lorraine (The Walking Dead: World Beyond). Idina Menzel jatkaa Adamin työvaimona, esiinnyttyään vastaavassa asemassa Hiomattomat timantit -elokuvassa. Lydian isää (tai ainakin sukunimen jakavaa kaksilahkeista) tulkitsee "Wednesday Addamsin faija" Luis Guzmán.

Ensi-ilta on 25. elokuuta.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruotsalainen panttiv... Mouhouksen ja costee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova