Tuorein sisältö

Dr Pepperille vihat niskaan Gunnarien suunnalta -oikeudessa tavataan

27.11.2008 klo 09.22 | Luettu: 2227 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Juomajätti Dr Pepper lupasi maaliskuussa kaikile yhdysvaltalaisille ilmaiset virvoitusjuomat, lukuunottamatta Gunnari-taustaisia keppimiehiä nimeltään Slash ja Buckethead, jos Guns N'Roses julkaisee pitkään odotetun albuminsa kuluvana vuonna. Axl Rose piti lupauksensa ja myös Dr Pepper omansa - ainakin omasta mielestään. Tuhannet ihmiset ovat jääneet kuitenkin vaille ilmaista limuaan V2.fi-uutinen.

Saadakseen ilmaiset Gunnari-limut, kansalaisen piti kirjautua nettisivustolle, jonka kautta saattoi tilata juomaan oikeuttavan kupongin. Dr Pepper lupasi operaatioon vain vuorokauden, joka ei luonnollisesti riittänyt. Sivusto ruuhkautui totaalisesti.

Gunnarien ja Axl Rosen lakimies Alan Gugtman on kirjoittanut juomayhtiölle kireän kirjeen, jossa vaaditaan Dr Pepperia hyvittämään rikkomansa lupaukset. Vaikka Gunnarit eivät ole osallistuneet hankkeeseen millään tavoin, "ilmainen limu koko kansalle"-kampanjan vaikeudet aiheuttavat myös Gunnareille imago-ongelmaa.

Lakimies käyttää kovia sanoja Dr Pepperin suuntaan. Netin kautta tapahtunut rekisteröitymisoperaatio oli katastrofi ja suoranaista kansalaisten huijaamista. Gunnareiden suunnalta vaaditaan kansalaisille hyvitystä. Ilmaisten juomien hakuaikaa tulisi pidentää ja juomayhtiön tulisi ilmaista julkinen anteeksipyyntönsä koko sivun ilmoituksella maan valtlehdissä.

Lakimies syyttää juomajättiä Gunnarien nimen hyväksikäyttämisestä. Gunnarit saattavat jopa vaatia vahingonkorvauksia bändin nimen laittomasta käytöstä - jos asiassa ei päästä molempia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun. Lakimiehen mukaan koko hanke oli pelkästään Dr Pepperin markkinointikeino.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Albumilistalla Loiri... Huippubändin bäkkäri... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova