Tuorein sisältö

Huippubändin bäkkärilista paljastaa bändin sisäiset jännitteet

27.11.2008 klo 10.00 | Luettu: 2670 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Van Halenin kuluvana vuonna kiertäneen paluukiertueen raideri eli bäkkärin "hankintalista" on paljastunut medialle. The Smoking Gunin haltuunsa saamista dokumenteista paljastuu bändin sisäiset jännitteet ja Eddie Van Halenin alkoholivieroituksen jälkeiset viinikokeilut - kitaristin toivomuksesta lavalta tuli löytyä punkkua!

Joskus, kauan sitten Van Halenin raiderissa pyydettiin strippareita ja kunnon annokset nautintoaineita. Nykyään bäkkärin juomina nautitaan Red Bullia, ei alkoholia. Tosin Eddie Van Halen halusi lavalle mukaansa pieniä pulloja Gallo Twin Valley Cabernet Sauvignon-osastoa.

Bäkkärille piti järjestää myös "opiskeluhuone", jossa olisi tilaa myös soittomiehen opettajalle. Kyseinen vaatimus liittyy basisti Wolgang Van Haleniin, joka kiertueen alkaessa oli vain 16-vuotias.

Jokaiselle bändin jäsenelle kuuluu luonnollisesti oma pukuhuone (iso). Solisti David Lee Rothin huoneen lattioilla ei saanut olla mattoja tai muuta rekvisiittaa, koska Dave halusi treenata itämaisia kamppailulajeja. Listalta löytyy myös selkeä ja tiukka maininta, Daven huoneen tulee olla mahdollisimman kaukana muusta soittoporukasta! Ilmeisesti bändin sisäiset henkilökemiat ovat edelleen heikossa hapessa. Eddie ja Dave ovat riidelleet viimeiset 15 vuotta...

Jos haluat perehtyä asiaan tarkemmin, raideri löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta thesmokinggun.com.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Dr Pepperille vihat ... Tamperelaismuusikoid... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova