Tuorein sisältö

Muistutus, Iron Maidenin Steve Harrisin pojan yhtye The Raven Age syksyllä Suomeen - tätä ei kannata missata!

30.08.2023 klo 00.04 | Luettu: 509 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Muistutus. Englantilainen melodisen metallin yhtye The Raven Age saapuu keikalle Helsingin On the Rocksiin sunnuntaina 15. lokakuuta. Bändi kiertää syksyllä Eurooppaa uuden albuminsa "Blood Omen" tiimoilta, joka julkaistiin heinäkuussa.

Bändissä vaikuttaa Iron Maidenin Steve Harrisin poika George Harris, joten The Raven Age on päässyt kiertämään myös Iron Maidenin kanssa. Kaikkiaan bändi on esiintynyt 38 eri maassa ympäri maailmaa ja tähdittänyt festarilavoja aina Downloadista Hellfestiin. The Raven Age on myös lämpännyt mm. Killswitch Engagen, Volbeatin ja Shinedownin kiertueita.

"Eeppinen, todella tiukkaa tavaraa, vaikuttavan melodinen, koukkujentäyteistä metallia". Näillä sanoilla kansainväliset musamediat ovat kuvailleet The Raven Agen uutta Blood Omen -albumia.

Levyn on masteroinut suomalainen Mika Jussila, jonka kädenjälki kuuluu mm. Nightwishin, Children of Bodomin ja HIM:n musajulkaisuissa. Albumia on ollut mukana tekemässä myös bändin pitkäaikainen tuottaja Matt Hyde, joka on työskennellyt aiemmin mm. Slipknotin, Machine Headin ja Bullet for My Valentinen kanssa.

llan avaa ranskalainen modernin metallin yhtye Disconnected.

Liput myy Tiketti.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kirjalähde: Näin Ves... Battle Beast kiertää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova