Tuorein sisältö

'Ryhmämme on ollut suurempi kuin mun kiertueilla koskaan' - näin paljon Maija Vilkkumaan kesäkierros vaati porukkaa!

31.08.2023 klo 10.20 | Luettu: 520 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maija Vilkkumaan kesäinen festarikierros piti sisällään 20 kesäistä keikkaa ympäri Suomea.

"Kuulkaas te, tää kesä on ollut mitä ihanin, ja kiitos siitä kuuluu teille yleisöille ja tälle meidän ylittämättömän upealle ryhmälle! Ollaan tanssittu ja laulettu ja naurettu ja pelattu ja uitu ja valvottu ja nukuttu ja riehuttu lavoilla. Ryhmämme on ollut suurempi kuin mun kiertueilla koskaan, ja jokainen on tehnyt hommia intohimolla ja onnellisella heittäymyksellä. Oon tosi onnellinen ja kiitollinen. Kiitos".

Todellakin. Maijan kommentti suuremmasta ryhmästä kuin koskaan saa vahvistuksen kiitettävien henkilöiden listan pituudella - listalta löytyy yli 20 nimeä!

Aina tasaisin väliajoin mediassa päivitellään artistien huimia keikkaliksoja - on niitä tekijöitäkin, jotka ovat palkkansa ansainneet. Ei pelkkä bändi ja taustalaulajat, vaan myös tekniikan tyypit, lavasysteemit pitää jonkun suunnitella, hoitaa lavalla esiintyvien puvut & meikit, kuvaaja ja tietenkin bussikuski.

Seuraavaksi Maija Vilkkumaa tekee Helsingin Jäähallissa uransa suurimman keikan. Lauantaina 11. marraskuuta 2023 toteutettava keikka nimeltä "1973" on lähes tarkalleen keikkapäivänä 50 vuotta täyttävän Maija Vilkkumaan juhlakeikka.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lauantaina Kaurismäk... D-kuppi, a-pommi: ai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova