Tuorein sisältö

D-kuppi, a-pommi: aito Barbenheimer-elokuva on tulossa

31.08.2023 klo 12.20 | Luettu: 1243 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Barbenheimer on nettikansan keksimä lempinimi Barbie- ja Oppenheimer-elokuvien yhteiselle ensi-iltaviikonlopulle ja sille ajatukselle, että leffat voi katsoa vaikka peräkkäin. Ne ovat toistensa vastakohtia, mutta molemmat ovat kiinnostavia, joten ei ole vastakkainasettelun aika. Käytännössäkin molemmat ovat menestyneet erinomaisesti.

Barbenheimer on pian myös komedia, jossa nuket rakentavat atomipommin. Asialla on luonnollisesti halpatuotantofirma. Ns. lupaavaa on se, että firma on Full Moon Features, joka tehtailee myös kulttimainetta nauttivia Puppet Master -elokuvia, jotka kertovat tappajaleluista. Barbenheimer saattaa siis olla jopa katsomiskelpoinen heille, joita sellainen sattuu kiinnostamaan.

Juonikuvauksen mukaan syvällä Dollsvillessä vaikuttaa äkäisten naispuolisten nukkejen ryhmä, jota johtaa nerokas tohtori Barbenheimer. Nuket päättävät rakentaa atomipommin tuhotakseen patriarkaatin lopullisesti. Kun sukupuolten sota laajenee, Barbenheimerin & kaunotarten parven on varottava, etteivät he räjäytä enemmän kuin oli tarkoitus.

Halpisfirma kykenee takomaan, kun rauta on kuumaa: kuvausten on määrä alkaa pian ja leffa valmistuu jouluksi. Muista tekijöistä ei ole puhetta vielä, mutta Full Moonin perustaja ja pitkän linjan roskaohjaaja Charles Band tuottaa.


Lähde: Joblo

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Ryhmämme on ollut s... Kaija Koo keväällä k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova