Tuorein sisältö

Myös ohjaaja McG harkitsisi Barrymoren, Liun ja Diazin Charlie's Angels 3:a

31.08.2023 klo 15.25 | Luettu: 553 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Charlie's Angels (2000) ja Charlie's Angels: Full Throttle (2003) ovat nimihirviö McG:n ensimmäisiä pitkiä ohjauksia. Diplomaattisesti ilmaistuna leffat ovat sen verran energisiä ja omintakeisia, että hullunkuriseen sisäiseen logiikkaan tulee uskottua useammin kuin mielessä käy, että nyt kolme raavasta miestä vetää köydestä, jotta Drew Barrymore voi suorittaa hyppypotkun.

Full Throttle myi lähes yhtä monta lippua kuin edeltäjänsä, mutta budjettikin kasvoi ja sarjan talous oli valmiiksi DVD-myyntien varassa. Uusi versio tehtiin televisioon vuonna 2011 ja isolle kankaalle vuonna 2018. Alunperin Charlien enkelit on 70-luvun tv-sarja.

McG muistelee leffoja lämpimästi, vaikka hän oli vähällä saada potkut useampaan kertaan, kun hänen tyyliään epäiltiin. Eritoten Barrymore puolusti häntä. Hän kuvailee Barrymorea, Lucy Liuta ja Cameron Diazia ainutlaatuisiksi esiintyjiksi ("God broke the mold").

McG olisi valmis harkitsemaan kolmatta osaa heidän kanssaan, jos tilaisuus tulisi ja kertomisen arvoinen tarina löytyisi. Neuvottelut olisivat luultavasti pitkiä, hän tuumii. Jos hänen aikansa meni jo, hän on tyytyväinen siihenkin: hän piti vuoden 2018 versiota hauskana.

Barrymore ja Liu olivat vastaavissa "ehkä"-tunnelmissa aiemmin tänä vuonna, kun heiltä kysyttiin asiasta. Hekin suhtautuvat aiheeseen nostalgisesti. Diazin edellisestä elokuvasta on kohta 10 vuotta, mutta hänet nähdään pian komediassa Back in Action, joten ajoitus on kohdillaan, jos joku lähtee tai on jo lähtenyt viemään ideaa eteenpäin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Miesten jääkiekon Li... Omnivortex julkaisi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova