Tuorein sisältö

Putous-tähti Mikko Töyssy tapasi Ratinassa Klamydian Veskun - Mikolla mielenkiintoinen historia liittyen Klamydian musiikkiin

07.09.2023 klo 01.10 | Luettu: 1194 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Putous-ohjelmasta tuttu Mikko Töyssy on myös musiikkimiehiä.

Someviestissään Mikko on Popedan jäähyväiskeikan tunnelmissa, Ratinassa.

Paikalta löytyi myös Klamydian Vesku Jokinen.

Mikko paljastaa mielenkiintoisen Klamydia-taustan - mies on esittänyt Klamydian biisejä keikalla. Kyseessä on Duo Töyssy & Tervaniemi.

Mikolta irtoaa myös hauska tarina nuoruuden vuosiltaan - liittyen Klamydian vuonna 1993 julkaistuun albumiin "Masturbaatio ilman käsiä".

"Yllättävin näistä oli kohtaaminen @vesku.klamydia kanssa. Klamydiaa on tullut nuoruudessa kuunneltua paljon. 90-luvulla Nuorisokeskus Aknessa, Valkeakoskella Klamydia raikasi aina poppivehkeistä ja muistan bändin jopa keikkailleenkin Aknessa. Sittemmin Duo Töyssy&Tervaniemi on ottanut ohjelmistoonsa Klamydian Pilke silmäkulmassa sekä Nina Autio -kappaleet. Aina kun soitetaan Klamydiaa, niin on mukava hassutella ja kysyä yleisöltä, että "Käsi ylös, keiden kaikkien nuoruuteen on kuulunut Klamydia?"
Nostalgiavyöry kulkee allekirjoittaneen läpi aina kun Pilke silmäkulmassa -biisiä pääsee laulamaan. No näitä tarinoita en tietenkään muistanut siinä tilanteessa Veskulle kertoa, vaan päädyin kertomaan seuraavan tarinan:

Klamydialta oli tullut Masturbaatio ilman käsiä -levy ulos (-93) ja siihen aikoihin hoilailin levyn nimikkobiisiä 12 vuotiaan ajatusmaailman huolettumuudella, sen enempää sanoituksen merkitystä ymmärtämättä.
Noihin päiviin osui tilanne, kun olin kotona keittiössä voikkuleipää tekemässä ja huusin olohuoneessa olevalle isälleni, että:
-Iskä! Mitä tarkoittaa masturbaatio?!
Hetken aikaa oli hiljaista ja sitten kuului isäni vastaus:
-Itsetyydytystä!
Taas oli hetken hiljaista kunnes isäni ääni rikkoi hiljaisuuden:
-Kuinka niin?
-Ei kun kysyin vaan, kun kaverilla on sellane levy, missä lauletaan, että masturbaatio... tai se niinku..
Ei mitään.

Sellaista se elämä on. Kiitos Veskulle ja Klamydialle
".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Muistutus, sosiaalis... Jyväskylässä peruste... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova