Tuorein sisältö

Jyväskylässä perustettu metalliryhmä teki diilin Yhdysvaltalaisen levy-yhtiön kanssa - tältä kuulostaa uusi kotimainen 'vientituote'

07.09.2023 klo 09.35 | Luettu: 1447 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jyväskylässä vuonna 2018 perustettu metalliryhmä Terromania on solminut levytyssopimuksen Yhdysvaltalaisen Ripple Music -levy-yhtiön kanssa. Tulevan debyyttialbumin ensimmäinen single Disturbingly Beautiful on nyt kuunneltavissa kaikissa striimauspalveluissa.

Musiikkivideon on kuvannut Eero Vehniäinen ja editoinut One Morning Leftin, Dirtin ja Blind Channelin kanssa aktiivisesti työskennellyt André Rodriguez.

Biisi syntyi alunperin laulaja Julius Silvennoisen laulumelodioista.

"Eihän siinä mennyt kuin tunti, kun perusrakenne oli koossa ja todettiin biisissä olevan potentiaalia jatkotoimiin", toteaa kitaristi Antti Saarinen.

Levy-yhtiölle demoja lähetellessä tulikin ilmi, että he haluavat nimenomaan Disturbingly Beautifulista levyn ensimmäisen sinkun.

Terromania yhdistelee musiikissaan omien idoliensa kuten Lordin, Gojiran, Ghostin, Van Halenin ja One Morning Leftin soundeja, kuin myös modernin popin ja jazzin elementtejä.

Uudessa sinkussa on otettu erityisesti inspiraatiota Lordin mieleenpainuvista kertosäkeistä ja One Morning Leftin voimakkaasta soundista sekä kirkkaasta syntetisaattorin käytöstä.



­


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Putous-tähti Mikko T... Pate Mustajärvi muis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova