Tuorein sisältö

Ehkä DC:n ykköstykki katkaisee floppien putken: Aquaman and the Lost Kingdom liikkeessä

11.09.2023 klo 16.35 | Luettu: 1041 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Aquaman on menestynein DC:n sarjakuviin perustuva elokuva eli isompi hitti kuin yksikään Batman. Väittämä ei huomioi budjettien kokoa eikä inflaatiota.

Jouluksi valmistuva Aquaman and the Lost Kingdom on viimeinen DC-elokuva ennen studiopomo James Gunnin virittelemää uutta aikaa, jonka Gunnin oma ohjaus Superman: Legacy aloittaa vuonna 2025. Jason Momoan on määrä jatkaa Aquamanina myös Gunnin universumissa. Jo kolme DC-leffaa on flopannut tänä vuonna, joten ei olisi ihme, jos Gunn harkitsisi asiaa uudelleen ja hylkäisi kaiken vanhan. Gunn ei ole kertonut, mitä hän aikoo tehdä hahmojen vanhoilla versioilla, joten on pelivaraa.

Lost Kingdom on väitetysti enimmäkseen itsenäinen tarina. Toisaalta leffaan on filmattu uusia kohtauksia useampaan kertaan, jotta se olisi yhteensopiva alati muuttuvan suunnitelman kanssa. Eräässä vaiheessa Lost Kingdomin oli tarkoitus valmistua ennen The Flashia. The Flash on multiversumielokuva, joka pakkaa sotkiessaan väitti, että Momoa on aina Aquaman.

Täyspitkä traileri julkaistaan tällä viikolla. "Teaseri" mainostaa asiaa, mutta tarjoaa myös mukavasti kuvastoa, joten ehkä emme solvaa tätä "trailerin traileriksi".



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Muut pelkäävät Nunna... Foundation 2-6: ei t... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova