Tuorein sisältö

James Gunn selventää DC-suunnitelmaa: John Cena ja Viola Davis jatkavat

02.11.2023 klo 13.40 | Luettu: 926 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Vuosi sitten Warner Bros. perusti DC Studios -osaston, joka korvasi DC Films -osaston. Luovan puolen johtajaksi palkattu James Gunn on esittänyt monia lausuntoja DC-universumin tulevaisuudesta, mutta hän on myös jättänyt tiimilleen pelivaraa.

Vuosi sitten DC Films -leffoja oli jäljellä neljä. Nyt kolme niistä on flopannut. Gunn esittää DC Studios -suunnitelman pari prosenttia selkeämmin.

John Cena on jatkossakin Peacemaker, Viola Davis on Suicide Squadin esihenkilö Amanda Waller ja Xolo Maridueña on Blue Beetle.

Ensi vuonna alkava animaatiosarja Creature Commandos on "aperitiivi" (tai prologi) uudelle jatkumolle. Davis ääntelee Wallerina, joka - jep - tekee otuksista kommandojaan.

Kesällä 2025 valmistuva elokuva Superman: Legacy sukeltaa syvemmälle uuteen jatkumoon. Mikään vanha tarina ei kuulu uuteen jatkumoon ennen kuin Creature Commandos ja Superman: Legacy selventävät, mistä on kyse.

Toisin sanoen näistä hahmoista ja tarinoista on jo nähty lukuisia versioita. Kun uusi jatkumo alkaa, monet yksityiskohdat ovat tuttuja kuten kaikissa uusissa versioissa. Osa näyttelijöistäkin on tulkinnut samaa hahmoa aiemmin. Kyse kuitenkin on: uudesta jatkumosta.

Peacemaker-tv-sarjan 2. kausi on yhä kehitteillä. Se ei välttämättä ole ristiriita vaan ehkä jopa hyvä esimerkki uudesta logiikasta. Sarja kyhättiin kokoon pikavauhtia, kun Gunn ja Cena tulivat juttuun The Suicide Squad -leffaa tehdessään. Leffassa Peacemaker on jäykkä psykopaatti, mutta sarja teki hänestä sympaattisemman antisankarin. Jos sarjasta poistaisi pari viittausta leffaan, sarja voisi olla uusi versio. Ehkä myös 2. kausi tekee rennosti mitä lystää (ja parittaa Peacemakerin esim. Creature Commandos -ryhmän kanssa).

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomen suurin Rockfe... Battle Beastin Suome... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova