Tuorein sisältö

Nyt venytetään genrerajoja - alternative-yhtye Red Eleven testailee metallista progea

15.09.2023 klo 09.31 | Luettu: 292 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Alternative-yhtye Red Eleven venyttää genrerajoja uudella tyylillään. Yhtye julkaisi jo aiemmin metalliksi miellettävän kappaleen Blackbird sekä örinälaulua sisältäneen Destination Unknown -singlen. Nyt julkaistaan kappale Distant Waves, joka viekoittelee djentin ja progen piirteillä, mutta on silti melodinen ja suorastaan hypnotisoiva.

"Kappale herättää yhtäaikaisesti hämmennyksen sekä ihastuksen tuntemuksia ja on oivallinen kompleksisuuden, djent-vaikutteisten riffien ja progressiivisen rytmiikan yhteen saatto, joka onnistuu samalla pitämään yllä hienovaraista melodista herkkyyttä. Raakojen tunteiden ja herkän melodian yhdistelmä luo lumoavan paradoksin, joka toivottavasti saa kuulijan palaamaan kappaleen pariin uudestaan ja uudestaan sekä löytämään siitä uusia kerroksia jokaisella kuuntelukerralla", yhtye kommentoi.

Arto Kettusen ohjaama sinisävyinen musiikkivideo sai yllättäen inspiraationsa lapsille suunnatusta piirrossarjasta: Smurffeista. Video kuvattiin bassotaiteilija Petteri "Spöde" Vaalimaan kotona.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Blind Channel Pohjoi... Frasier palaa kolman... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova