Tuorein sisältö

Frasier palaa kolmannessa sarjassaan: kunnollinen traileri

15.09.2023 klo 01.00 | Luettu: 1812 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Todellinen tai simuloitu studioyleisö nauraa komediasarjalle? Allekirjoittanut on jo menettänyt ymmärryksen siitä, mikä on oikeaoppista sarkasmia. Eräässä maailmantilanteessa eläkeläiset eivät ymmärtäneet naururaitaa, mutta ehkä lähinnä he ymmärtävät idean nykyään?

Tilannekomediasarja Frasier jatkuu lokakuussa. Sarja on "todistettavasti" "yhtä hilpeä kuin aiemminkin". Alkuperäistä sarjaa tehtiin vuosina 1993–2004. Sitä ennen eli jo 80-luvulla Frasier-hahmo esiintyi Terveydeksi (Cheers) -sarjassa.

Uusi sarja jakaa nimen edellisen kanssa, mutta sitä on mahdollista ajatella myös trilogian päätöksenä. Frasier on syntynyt Seattlessa, mutta Boston on hänelle yhtä tärkeä kaupunki. Seattleen hän palasi keskimmäisessä sarjassa. Uudessa sarjassa hän palaa Bostoniin ja kohtaa mm. aikuisen poikansa ja moniongelmaisen opiskeluaikaisen ystävänsä, joka on kaikille katsojille uusi tuttavuus.

Ensi-ilta on Paramount+ -palvelussa. Palvelun eurooppalainen vastine SkyShowtime on ilmoittanut sarjan alkavan marraskuussa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt venytetään genre... 'Ja elämä on laiffii... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova