Tuorein sisältö

PMMP:n Olympiastadionin keikkojen lipunmyynti aiheuttaa hetkellisen verkkokaaoksen - ota haltuun selkeät toimintaohjeet

18.09.2023 klo 01.14 | Luettu: 917 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

PMMP tekee comebackin isosti ensi kesänä. Valtavan ennakkokysynnän vuoksi Helsingin Olympiastadionille järjestetään lisäkonsertti perjantaina 23. elokuuta 2024.

Yhtye kertoi maanantaina tekevänsä konsertin Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 24. elokuuta, ja tämän ilmoituksen myötä alkoi ennakkolipunmyynti. Ennakkolippujen kysyntä ylitti kaikki odotukset, ja rajattu ennakkokapasiteetti myytiin hetkessä loppuun. Jäljelle jääneet liput lauantain konserttiin sekä lisäkonsertin koko kapasiteetti tulee julkiseen lipunmyyntiin maanantaina 18.9. klo 9. Lippu.fissä.

Varaudu massiiviseen ruuhkaan verkkokaupassa!

Ota huomioon lipunmyynnistä:

Konsertit on ikärajattomia pois lukien A-katsomot, jotka ovat K-18 ja anniskelualuetta. Ostorajoitus: 8 lippua / asiakas.

Lavan edustalla on Golden Circle -alue, jonne seisomapaikat maksavat 99,90 euroa.

Normaali permantolippu (seisomapaikka) maksaa 69,90 euroa.

Katsomoliput maksavat katsomolohkosta riippuen 49,90 - 129,90 euroa.

Saatavilla on myös VIP-lippuja, joista lisätietoja Lippu.fi:n sivuita. VIP-liput alkaen 129,90 euroa.

Pyörätuoliliput ovat myynnissä lippu.fi verkkokaupan ja myyntipisteiden kautta. Pyörätuolilippuun sisältyy saattajan lippu (D- ja G-katsomo, 69,90 euroa)

Alla vielä selkeät toimintaohjeet:

1. Kirjaudu ennen myyntiinlähtöä sisään lippu.fi-verkkokauppaan tai mobiilisovellukseen ja katso, että tietosi ovat ajan tasalla.

2. Lippu.fin virtuaalinen odotushuone käynnistyy tarpeen tullen aikavälillä klo 8.45–9.00. Pääset odotushuoneeseen valittuasi tapahtumasivulta haluamasi tilaisuuden. Tämä onnistuu painamalla ”Osta liput” -painiketta. Päivitä tilaisuutta, kunnes pääset odotushuoneeseen.

3. Päästessäsi odotushuoneeseen, älä sulje tai päivitä selainta. Odotushuoneen tarkoitus on purkaa kävijöitä tapahtumasivulle porrastetusti, jotta ostot saadaan onnistuneesti läpi.

4. Kun pääset odotushuoneesta tapahtumasivulle, valitse haluamasi liput. Jos lippuja ei ole enää saatavilla, paina ”Takaisin lipun valintaan” ja valitse liput uudestaan. Tässä vaiheessa voit taas päivittää sivustoa.

5. Ruuhkatilanteissa on käytössä automaattinen paikanvalinta. Katsomokartta ja "valitse paikkasi itse" - toiminto tulevat näkyviin vasta, kun ruuhka laantuu.

6. Siirrä valitsemasi liput ostoskoriin ja etene maksuun.

7. Maksettuasi liput, anna tilauksen jälkeisen kiitossivun latautua kokonaan, jotta ostoprosessi ei jää kesken. Saat tilausvahvistuksen onnistuneesta ostotapahtumasta. Tilausvahvistuksen saapumisessa saattaa olla viivettä, joten olethan kärsivällinen. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansion.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Joko huomioit Stam1n... Suomen Virallisella ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

18.09.2023 klo 08.40 2 tykkää tästä

Tässä ohjeet itselleni ja muille kaltaisilleni:
1) Pysy poissa Lippu.fi:n sivuita
lainaa
gslfkalcnsndm

18.09.2023 klo 20.34

kuka seuraavaks. tapani kansa stadionille ja loppuun myyty vartissa
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova