Tuorein sisältö

Kun kirjaimellisesti kaikki uneksivat Nicolas Cagesta: Dream Scenario -traileri

19.09.2023 klo 20.00 | Luettu: 308 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Nicolas Cage on lajityyppi. Elokuvan Suurenmoisen lahjakkuuden sietämätön taakka jälkeen hänen pitäisi suosiolla näytellä itseään jokaisessa leffassaan, tai ainakin ne voitaisiin suomentaa samaan tyyliin kuin Jerry Lewisin leffat Jerry neropattina ja Tri Jerry ja herra Hyde.

Dream Scenario kertoo tilanteesta, jossa miljoonat ihmiset kertovat nähneensä unissaan Cagen näyttelemän professorin. Professori ei ymmärrä, mistä on kyse. Hän on tavallinen, tylsä mies, jolla on vaikeuksia reagoida äkilliseen julkisuuteen. Se on olennaista, että rooliin saatiin Cage, sillä ihmisten unissa professori sekoilee kuten Cage muissa leffoissaan. Unet ovat siis todellisuutta todellisempia?

Cage nähdään "parhaassa elokuvassa ikinä" 1-2 kertaa vuodessa ennakkokohun jos ei välttämättä allekirjoittaneen mukaan. Tämä on taas sellainen. Palaute on ollut kiittävää festivaalien jälkeen. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Kristoffer Borgli, jota kuvailtiin lupaavaksi tulokkaaksi jo viime vuonna, kun hänen musta komediansa Sick of Myself pilkkasi julmasti sosiaalista mediaa.

Dream Scenario on siis pakko nähdä? Ei perkele nyt taas! Ensi-ilta on marraskuussa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Wheel of Time 2-... Pendulum DJ Set joul... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova