Tuorein sisältö

Amazing Spider-Man -ohjaaja paljastaa Bermudan kolmion salat

20.09.2023 klo 22.10 | Luettu: 475 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marc Webb on kiinnitetty Bermuda-elokuvan ohjaajaksi. Bermudan kolmiosta kertova toimintaseikkailu ja mysteerijännäri on ollut kehitteillä pitkään Skydance-tuotantotalossa.

Leffan tekemistä ovat harkinneet mm. Doctor Strangen ohjaaja Scott Derrickson ja Doctor Strange 2:n ohjaaja Sam Raimi, mikä saattaa kertoa jotakin tyylistä. Webbin tehoste-elokuvia ovat The Amazing Spider-Manit ja Disneyn tuleva Lumikki-kierrätys. Hän löi itsensä läpi komedialla (500) Days of Summer.

Puolikoomisesti leffalla ei ole kirjoittajaa, eikä sellaista voida etsiä ennen kuin Hollywoodin kirjoittajien lakko päättyy. Monet kirjoittajat ovat antaneet panoksensa vuosien varrella, mutta Webbin versio tarvitsee uutta verta.

Bermudan kolmion alueella on väitetysti tapahtunut tavallista enemmän onnettomuuksia ja katoamisia, mikä ei välttämättä pidä paikkaansa. Alueella on voimakkaita virtoja ja paljon liikennettä, joten muutama onnettomuus kuuluu asiaan, eikä kyseessä ole paikka, jota kaikki merikarhut välttelevät. Vanhoihin teorioihin tarttuva leffa voi kertoa vaikka Atlantiksesta.

Tunnelmakuvassa on: vene. Foto on Webbin ohjaamasta Gifted-elokuvasta, jonka tähti Chris Evans oli ehdolla Bermudan pääosaan silloin kuin ohjaajana hääri Derrickson.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bill Burr rakastaa l... Pate Mustajärveltä j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova