Tuorein sisältö

Koko perheen iho kananlihalle: Disney+ -sarja Goosebumps trailerissa

20.09.2023 klo 23.05 | Luettu: 524 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

R.L. Stinen luoma Goosebumps ("kananlihalla") on lasten ja nuorten kauhukirjasarja, jossa on yli sata osaa. Aiheesta tehtiin tv-sarja jo 90-luvulla: se kertoi kirjoihin perustuvia itsenäisiä tarinoita neljän kauden ajan. Vuoden 2015 elokuvaversiossa Jack Black näytteli Stinea, joka yritti vangita hirviöitä kirjoihin, joista ne karkasivat joukolla vapauteen. Black myös vieraili pienemmän budjetin jatko-osassa.

Uusi tv-sarja alkaa Disney+ -palvelussa 13. lokakuuta. Päivä on pahan onnen perjantai, jolloin halloween on jo horisontissa, joten muidenkin suoratoistopalveluiden uutuuslistaa kannattaa silloin vilkaista.

Uusi sarja kertoo viidestä teinistä, jotka vahingossa vapauttavat yliluonnollisia voimia. Kun he yrittävät yhdessä korjata tilanteen, he oppivat totuuden vanhempiensa salatuista teinivuosista. Perussettiä siis. Ilmeisesti kirjojen tarinoita yhdistellään jossain määrin. Mukana on suosittu Slappy-nukke, joka on roisto kirjassa Elävien nukkejen yö (Night of the Living Dummy) ja sen monissa jatko-osissa. Slappy esiintyi myös leffoissa.

13. päivä tiedossa on 5 jaksoa. Kauden loput 5 jaksoa julkaistaan viikottain.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vaihtoehtosuosikki H... Ozzy nimesi suosikki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova