Tuorein sisältö

Willow 1-5: toimiston Martta mylvii olevansa Sauron ja sitten paistetaan makkaraa

28.01.2023 klo 20.30 | Luettu: 959 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
Wildwood


Aiheen isä George Lucas käy mielessä, kun teinit sopertavat: "minä syvästi, aidosti, oikeesti rakastan." Lucas kuitenkin tiesi pointtinsa, ja hänellä kävi tautinen säkä, kun John Williams sävelsi sadut kuntoon (ei Willow-leffaa). Nyt toinen sankari on saanut tietää olevansa leffapahiksen tytär eli orpo johtuen kaverin vanhemmista. Virnuileva tyyli ei tee tiedosta relevanttia, joten tyypit vain valitsivat tämän hetken myöntää rakkauden... taas, ensi kertaa? Sama se. Somia ovat.

Virnuilu toimii, kun luvattu uusintamatsi hirviöiden kanssa on käynnissä jakson alkaessa. Sankarit pötkivät pakoon poppiksen soidessa ja päätyvät taas pusikkoon. Siellä pääkalloheimo uhkaa kiduttaa ja keittää lihan luista, vaikka kyseessä on puhdas cosplay-poppoo. Liittoutuneet skeletorit eivät ole edes nörttejä, vaan tämä on joku tavisten viikonloppuretriitti (kuvainnollisesti).

Kiintiö-Han-Solo eli Boorman on nyt selkeämmin kiintiö-Jack-Sparrow, sillä luupomo on hänen närkästynyt mutta yhä kiimainen tyttöystävänsä. Harrison Ford on kuunnellut narttuja tuoliin sidottuna, mutta se on erilainen fetissi, kun Sparrow'n tai Boormanin kaltainen partasetä pullistelee silmiä huuli pyöreänä ja myöntää mokailleensa. Palkkaisin Amar Chadha-Patelin mihin tahansa paremmin kirjoitettuun tällaiseen.

Tyypit ovat samalla puolella, joten on sarkasmia ja sähellystä ja pieniä nautintoja. Lopussa hirviöiden ilmoitetaan iskevän taas.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Yli 10 miljoonaa alb... Kaleidoscope 4 - Whi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova