Tuorein sisältö

MTV:llä on esittää komeita katsojalukuja - yksi on ylitse muiden, huimat luvut!

27.09.2023 klo 01.10 | Luettu: 1342 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

MTV:n osuus kaupallisesta tv-katselusta on 58 prosenttia. MTV:n viihdeohjelmista moni on saavuttanut miljoonayleisöjä, kärjessä on Tanssii Tähtien Kanssa jopa 1,7 miljoonan katsojan tavoittavuudella.

Urheilussa kiinnostavat esimerkiksi Liiga ja MM-ralli sekä uutena Mestis. Draamassa ykkössijaa pitää tuttu Salatut elämät.

MTV:n osuus koko TV:n katsomisesta on noussut 31 %:iin edellissyksyn 26 %:sta.

Tanssii Tähtien Kanssa -kauden suorat lähetykset ovat tavoittaneet huikeat 1,5–1,7 miljoonaa katsojaa per jakso keskikatsojamäärän ollessa miljoonaluokkaa (TotalTV-mittaus). Myös muun MTV:n viihdeohjelmiston kärki, Masked Singer Suomi, Maajussille morsian ja Tietäjät tietää, tavoittaa miljoona katsojaa per jakso.

Liiga-kausi starttasi viikolla 37 ja tavoitti heti 1,2 miljoonaa suomalaista otteluilla sekä Hockey Night -ohjelmilla. Urheilussa myös mm. MM-ralli, Timanttiliiga ja Mestis tavoittavat suuria yleisöjä. Mestiksen odotettu kauden avausottelu Kiekko-Espoo-Jokerit tavoitti 400 000 katsojaa.

Kotimaisen draaman kärjessä on edelleen Salatut elämät, joka tavoittaa parhaimmillaan lähes 800 000 katsojaa per jakso.



(MTV)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ruotsin metallisuosi... Raskasta joulua 2023... >

Keskustelut (1 viestiä)

hlalgnwmfnna

27.09.2023 klo 21.23

jooo yhteensa ehka kolme tuntia oon kattonu koko vuonna jotai simpsoninpuolikkaita yolla jurrissa ja pari kertaa uutiset vahingossa
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova