Tuorein sisältö

Mew ainutlaatuiselle keikalle Helsingin Musiikkitalolle

27.09.2023 klo 13.56 | Luettu: 639 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tanskalainen vaihtoehtorock-yhtye Mew ja Danish Chamber Orchestra saapuvat konsertoimaan Helsingin Musiikkitalolle lauantaina 30. maaliskuuta 2024.

Ainutlaatuinen orkesterikombo täytti konserttisalit Tanskassa jo vuosi sitten, ja suuren menestyksen saattelemana kokoonpanot yhdistävät nyt voimansa uudelleen kansainvälisen kiertueen merkeissä.

Popmusiikkia ja progressiivista rockia yhdistelevä Mew on viimeisen kahden vuosikymmenen aikana vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Tanskan merkittävimmistä yhtyeistä. Bändiä on kuvailtu tyyliltään tinkimättömäksi ja rajoja rikkovaksi, yhtyeen soundin ollessa parhaimmillaan kaikkea hauraan vivahteikkaasta, unenomaiseen, tarttuvaan ja progressiiviseen.

Sinfoninen yhteistyö Danish Chamber Orchestran kanssa ei juhlista ainoastaan Mew'n "Frengers"-läpimurtoalbumin 20-vuotisjuhlavuotta, vaan tarjoaa myös mahdollisuuden yleisölle päästä todistamaan uniikki vuorovaikutus, joka syntyy kahden orkesterin sulautuessa yhdeksi ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi ja kokemukseksi.

Orkesterin kapellimestarina toimii Andreas Vetö.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kolmatta stadikkaa e... Hollywoodin kirjoitt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova