Tuorein sisältö

The Wheel of Time 2-5: Tätien sota

30.09.2023 klo 20.40 | Luettu: 858 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 5:
Damane


Uusi paha täti on niin mahdikas, että hyvä täti Moiraine tappaa ylimääräisen hevosen hidastaakseen häntä. Fiksua, sanoo paha täti vailla ironiaa, mutta sitten hän kääntyy ja siinäkin on heppa. Ei hätää. Moiraine on hylännyt takavarikoimansa hevoset ja vaihtanut suuntaa. Satunnainen kolmas täti, jonka Moiraine kutsui mukaan kuin uhkaa katsojille korostaakseen, päivystää tien varressa hevosten kanssa, joten hänelle käy köpelösti. On mahdollista järkeillä, että Moiraine uhraa mitä vain suojellakseen kultapoikaansa Randia, mutta hevosten ja/tai satunnaisten tätien ystävä saa summailla, että ei jumalauta nyt taas.

Tarinalla ei totisesti ole kiire. Kauden lopussa eli 16 tunnin jälkeen satu saattaa olla selkeä kuin Sormuksen ritarit puolivälissä. Fares Fares on yliluonnollisen pääpahiksen ykkössetä ja päävastuussa näkyvistä juonista. Sedän pelinappuloita ovat mm. uniakin hallitseva mahdikas täti, otsaansa liikaa bleidannut huntufaaraotäti ja maaginen "Päivi Räsänen". Räsästä olen kuvaillut arveluttavaksi, joten en kiukkuillut, vaikka hänen tämänkertaiset kenkkuilunsa menivät hieman ohi: hän toimittaa kouluttamiaan tyttöjä faaraotädille.

Tätejä on reilusti lisää. Pidän tädeistä! Useampikin ansaitsisi tehdä jotakin.

Perrin-pojulla on omat roolipelijutut. Hän hylkää susiklaaninsa, kun se tuore juoni ei nappaa. Hän haahuilee niin kohteliaiden pahisten leiriin, ettei hän raaski tappaa johtajaa, vaikka hän päättää vapauttaa häkistä vaarallisen ja/tai kätevän ninjan. Ninja vahvistaa olevansa heitä, joiden kanssa romantiikka tulee kyseeseen, vaikkei se ole pakollista. Sain takaumia kolmesta eri pelistä.


Keskiarvo 13 jakson jälkeen:


< Jakso 2-4 --- Jakso 2-6 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Discoveryn suosikkis... Succession 30/39: Mi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova