Tuorein sisältö

Paula Vesalan roolihahmo koomassa, mukana myös Juha Torvinen ja Jouni Hynynen - tästä on kyse

05.10.2023 klo 20.45 | Luettu: 665 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Paula Vesala vinkkaa somessa - Comeback-elokuva on huomenna leffateattereissa.

Mistä on kysymys?

"Comeback kertoo entisistä rock-tähdistä Tonystä (Mikko Leppilampi) ja Petestä (Ville Myllyrinne). Kun Tony saa kuulla bändinsä laulaja-lauluntekijän Katarinan (Paula Vesala) tyttäreltä Ellieltä (Anni Iikkanen) laatikollisesta uusia hittibiisejä, hän etsii Peten käsiinsä varmana siitä, että tie tähtiin on taas auki. Mutta ei ilman kommelluksia, totuuden katsomista silmiin ja Ellien vaikeaa kysymystä menneisyyttä koskien!

Comeback on hyväntuulinen rock-komedia ystävyydestä, unelmista ja kaikkien aikojen comebackista
", todetaan Finnkinon esittelyssä.

Näin asiasta kertoo Paula Vesala. Roolia varten Paula opetteli soittamaan bassoa. Niin, ja näyttelemään koomapotilasta:

"Viime vuonna loppuvuodesta kuvattiin tätä, kännykkään meitsillä taltioitui näköjään lähinnä kuvia maskibussista jossa tehtiin mm. tekotatskoja joka päivä. Roolia varten ainakin yritin opetella soittamaan bassoa.

Leffassa mukana myös Juha Torvinen, josta onkin kuoriutumassa kotimaisen elokuvan vakiokasvo, sekä Jouni Hynynen. Torvinen jo kerkeskin laittamaan mulle viestiä että olin hyvä, ainakin koomassa. Ei sekään ihan täysin itsestäänselvää ole, voi kai senkin pilata? Öö, esim. hengittämällä tai räpyttelemällä?

IHANAT NÄYTTELIJÄT, ohjaaja Petri ja ihan koko tekijäporukka: kiitos retkestä! Kiitos myös mulle ja Annille lauluäänen leffaan lainanneet rockjumalattaret Capri @capri.selo sekä Noora Louhimo! @nooralouhimoofficial

Anni Iikkanen on mieletön lahjakkuus, jota tulemme vielä näkemään valkokankailla paljon myös Comeback-elokuvan lisäksi, itse asiassa jo ensi viikolla Valoa, valoa, valoa -elokuvan saapuessa valkokankaille! Mikko puolestaan tekee huikeasti karsean todellisen rock”sankari”hahmon, katso itse niin tiedät mistä puhun"
.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tältä kuulostaa, kun... Our Flag Means Death... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova