Tuorein sisältö

Gen V 1-2: ei pidä provosoitua, kun provosointi saisi olla reippaasti röyhkeämpää

07.10.2023 klo 22.00 | Luettu: 850 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 2:
First Day


Tahdon sanoa lähinnä: vai niin.

Tuon voi tulkita siten, että The Boys -universumiin sijoittuva sarja vetää hiljaiseksi provosoinnilla, mutta ei. Sarja ottaa itsensä melko vakavasti. Superkouluun liittyy uusia salajuonia, mutta kun uudet tyypit ovat vasta pääsemässä alkuun, he vaikuttavat opiskelevan sitä, minkä Boys-katsojat jo tietävät.

Viimeksi koulun "Kultapoika" tappoi itsensä ja luonnollisesti nimekkäimmän näyttelijän. Päähenkilö oli saamassa potkut, mutta nyt katala Vought International koettaa kehystää hänet uudeksi kultatytöksi. Tv-haastattelussa hän harkitsee totuudessa pysymistä, mutta hän pelaa mukana. Hänet esiteltiin kärkevästi, ja hänen voimansa tavallaan velvoittaa hänet viiltelemään itseään (jos trauma ei riitä), mutta materiaali ei ole ihmeellistä tänään. Hän tahtoisi tavata siskonsa. Sisko ei jaa ajatusta. Vai niin.

Kutistuja kutistuu oksentamalla. Juoruava kaveri vertaa sitä vääristyneestä minäkuvasta aiheutuneeseen bulimiaan, mutta rautalanka saisi olla rautalankamaisempaakin, kun läjä outolintuja esitellään yhtäaikaa. Kutistuja ei tykkää kutistua, eikä hän tahdo kaikkien tietävän yksityisasioitaan, vaikka hän on myös reteä huumediileri tai jotakin. Salajuonien opiskelu jää satunnaisille tyypeille.

Ajan hengen mukaisesti tietyt katsojat väittävät paheksuvansa hahmoa, joka voi vaihtaa sukupuolta. Esimerkiksi hänestä on vaikea keksiä muuta sanottavaa. Hän on mölkerö. Hänen tukkansa toimii kuin kuponkiuutisten käärmeöljy, joka antaa miehille vähän tukkaa ja naisille hulmuavat kutrit. Näytelty Ranma ½ -sarja olisi jäynä nykyisessä kulttuuri-ilmapiirissä ja muutenkin.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jakso 1-3 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lars Ulrichin vaimon... Netflixin Castlevani... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova