Tuorein sisältö

HBO:n Rooma saattaa jatkua elokuvamuodossa

02.12.2008 klo 16.37 | Luettu: 2487 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Arvostetun tv-kanava HBO:n sisäpiireissä on tuumailtu, ettei Roomaa olisi sittenkään kannattanut kaataa kahden tuotantokauden jälkeen. Tuottaja Bruno Heller kertoo tahtovansa tuoda valkokankaille elokuvan, joka päättäisi kriittikkojenkin kiittelemän sarjan kunnialla. Elokuvasta keskustellaan, asiat liikkuvat eteenpäin, mutta mitään ei ole lyöty lukkoon.

Rooman toinen tuotantokausi yllätti laadukkuudellaan ja oli myös katsotumpi kuin odotettua. Keskeyttämispäätös oli kuitenkin jo tehty, tyyriit lavasteet tuhottu ja näyttelijät lähteneet omille teilleen. Molemmat tuotantokaudet palkittiin mm. lukuisilla Emmy-pysteillä ja -ehdokkuuksilla.

Heller ei kerro mistä mahdollinen elokuva kertoo. Mikäli tv-sarja olisi jatkunut, tapahtumat olisivat rakentuneet rappiollisten roomalaisjohtajien, Egyptin ja erään ongelmallisen rabbin ympärille.

Yksi tärkeimmistä hahmoista, Kevin McKiddin näyttelemä Lucius saattaa tehdä paluun hahmon vihjaillusta kohtalosta huolimatta.

HBO:lla on tuoreita, hyviä kokemuksia hittisarjan Sinkkuelämää elokuvaversiosta.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Red Hot Chili Pepper... Jason Stathamin Tran... >

Keskustelut (4 viestiä)

Visse

Rekisteröitynyt 11.04.2007

02.12.2008 klo 17.59

Loistavaa!!!
lainaa
Animal

Rekisteröitynyt 25.06.2008

02.12.2008 klo 19.16

Entäs ne jotka eivät ole sarjaa kattoneet? Ei taida tulla ainakaan kävijämäärä hitti.
lainaa
Tukka

02.12.2008 klo 21.17

En usko että tulee teatterilevitykseen. Luokittelisin samaan kastiin Battlestar Galactica ja Stargate (ei se alkup.)-elokuvien kanssa. Eli siis jotka punoo sarjan juonen joko umpeen tai lisää niihin ulottuvuutta.

Eli siis suoraan DVD ja/tai ensi-ilta töllössä ja DVD-julkaisu samoihin aikoihin.
lainaa
TvGuide

03.12.2008 klo 10.52

Loistava tv sarja. Harmi kun kaikki oikeasti hyvä ja arvostettu jää Paon ja C.S.I:N kaltaisten roskateosten jalkoihin, myös täällä Suomessa. Siis en voi ymmärtää mikä siinä on kun nelosen sarjat (Siellä nähdään parhaat sarjat) jäävät aina tusina maikkarin jalkoihin.
lainaa

Kirjoita kommentti


104


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova