Tuorein sisältö

Jason Stathamin Transporter muuttui heteroksi

02.12.2008 klo 17.10 | Luettu: 6238 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kahden ensimmäisen Transporterin ohjaajan Louis Leterrierin mukaan Jason Stathamin tulkitsema toimintahahmo on kaappihomoseksuaali, jottei sarja vertautuisi liikaa "Steven Seagal -tyyppisiin elokuviin".

"Jos katsot elokuvan ja tiedät että hän on homo, siitä tulee paljon hauskempaa", Leterrier kertoi taannoin. "Toiminnan ystävät ovat yleensä melko homofobisia. Saatat tavata näitä koviksia, jotka sanovat: 'Transporter, siinä vasta hieno elokuva!' Jospa he vain tietäisivät, että he hurraavat uudenlaisella toimintatähdelle."

Leterrierin mukaan hahmo jopa tulee kaapista osassa kaksi. Kolmannessa Transporterissa Statham kuitenkin sekstailee Natalya Rudakovan näyttelemän naisen kanssa. Ohjaajaksi on vaihtunut Olivier Megaton. Leterrier ei ole nähnyt kolmatta osaa, mutta on valmis ottamaan vähän takapakkia:

"Olin sairaana viikonloppuna ja kaksi Transporteriani tulivat telkkarista, joten katsoin ne, eivätkä ne niin homoja olleetkaan. Mutta onhan tämä hauska leffalegenda."

Lähde: LA Times Blog

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< HBO:n Rooma saattaa ... Tron 2:n nörttikerro... >

Keskustelut (5 viestiä)

Jarni

02.12.2008 klo 17.44

Itse en homoutta ole havainnut, mutta pitääpä joskus katsoa pitäen mielessä kaappihomouden.
lainaa
Hauis

Rekisteröitynyt 04.04.2008

02.12.2008 klo 18.26

Otin niin perkleesti itseeni tän uutisen. Olen siis pitänyt Jasonia ja tätä leffasarjaa yhtä kovimmista ja nyt kerrotaan että kaappihomohan se. Hyii en o homo
lainaa
Animal

Rekisteröitynyt 25.06.2008

02.12.2008 klo 19.14

Eikös se siinä ekassakin nus-nus jotain tyttöä?
lainaa
Hauis

Rekisteröitynyt 04.04.2008

02.12.2008 klo 19.47

Animal kirjoitti:
Eikös se siinä ekassakin nus-nus jotain tyttöä?
Sitähän määkin muistelin.
lainaa
Xirre

03.12.2008 klo 12.46

Hauis kirjoitti:
Otin niin perkleesti itseeni tän uutisen. Olen siis pitänyt Jasonia ja tätä leffasarjaa yhtä kovimmista ja nyt kerrotaan että kaappihomohan se. Hyii en o homo

Ehdin jo innostua tuosta kaappihomous-ajatuksesta (ja pidän Brokeback Mountainista erittäin paljon), olenko homo?

Minusta tuo on vallan mainio idea, kovis olisikin kaappihomo. Sehän luo täysin uuden tason koko hahmoon, ehkä siitä on tullut niin kova kun se on joutunut pelkäämään mitä tapahtuu jos homous paljastuisi? Ehkä hän on paljastanut jollekin ja joutunut kiusatuksi?

Kaiken lisäksi kyseessä on kunnon isku homofobisia vastaan: joku pitää suunnattomasti jostain sankarista (=mies) ja sitten jostain täräytetäänkin että sankari onkin homo ja kas! Koko elokuva onkin yhtäkkiä täysin pask- ...pökäle :D

...eikä se ensimmäisen osan tappelu öljyssä aivan heteroin mahdollinen ollut ;D
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova