Tuorein sisältö

Tässä on uusi The Voice Of Finland -valmentajajoukko

12.10.2023 klo 10.43 | Luettu: 539 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Voice of Finlandin uudella kaudella nähdään kaksi uutta tähtivalmentajaa: SANNI ja Arttu Wiskari liittyvät Maija Vilkkumaan ja Elastisen seuraan punaisille tuoleille.

The Voice of Finlandin 13:nnen kauden kuvaukset käynnistyvät toden teolla ensi viikolla. Ohjelman juontajina nähdään Heikki Paasonen ja Jaana Pelkonen.


SANNI odottaa kuvausten alkua malttamattomana. Aikaisemmin hän on päässyt kokemaan The Voice of Finlandin apuvalmentajan roolissa 11:nnellä kaudella vuonna 2022.

"Aloitan pestini The Voice of Finlandin valmentajana niin fiiliksissä, että lasken päiviä kuvausten alkuun. Olen jo pidempään miettinyt, että jonain päivänä olisi hienoa päästä istumaan punaiseen tuoliin etsimään, löytämään ja valmentamaan uusia artisteja musiikkialalle. Kun minua kysyttiin mukaan, vastasin sekunneissa isoilla kirjaimilla myöntävästi. Kun tapasimme uudella valmentajakokoonpanolla ensimmäisen kerran, en muista, milloin olisin viimeksi nauranut niin antaumuksella. Uskon, että tästä tulee huikea kausi".

Arttu Wiskarille tähtivalmentajana toimiminen ei ole täysin uusi kokemus, sillä hän oli valmentajana The Voice Kids -ohjelmassa vuonna 2014.

"Ääni ei ole kaikki kaikessa vaan se kokonaissaundi. Se jokin, joka saa minut miettimään, että en ole koskaan kuullut mitään vastaavaa. Toivon rohkeita biisivalintoja, joiden ei aina tarvitse olla niitä kaikista vaikeimpia kappaleita".

The Voice of Finland alkaa Nelosella ja Ruudussa tammikuussa.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tapahtui 45 vuotta s... David Coverdale ja W... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova