Tuorein sisältö

Puukkosaaga Halloween ryhtyy tv-sarjaksi ja elokuvauniversumiksi

12.10.2023 klo 22.10 | Luettu: 742 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kun elokuva Halloween Ends (2022, kuvassa) julkistettiin, tekijät olivat avoimia siitä, ettei Halloween-saaga ole päättymässä. Halloween Ends on loppu yhden tiimin visiolle. Ends on todennäköisesti aito loppu myös alkuperäiselle pääosanesittäjälle Jamie Lee Curtisille, vaikka on hyvä muistaa, että Curtisin tähdittämä Halloween H20: 20 Years Later (1998) oli tarkalleen yhtä aito loppu vähän aikaa.

Uusia diilejä hierotaan jo. Tuotantotalo Miramax oli mukana tekemässä uusimpia leffoja, ja firma on nyt voittanut tarjouskilpailun tv-oikeuksista. Halloween-tv-sarjan on määrä johtaa elokuvauniversumiin, johon kuuluu leffoja ja tv-sarjoja.

"Mitä helvettiä" on hyvä kysymys. Halloween-saaga kertoo pääasiassa mykästä sarjamurhaajasta, jolla on tuunattu kapteeni Kirk -naamio. Itsenäisen tarinan kertova Halloween III: Season of the Witch (1982) on kulttimaineessa, joten "elokuvauniversumi" voi kertoa myös katalan lelufirman tappavista naamioista. Yksi tv-sarja saadaan aikaiseksi varmasti, jos tarinaa laajennetaan esimerkiksi druidikultilla, joka löytyy elokuvasta Halloween: The Curse of Michael Myers (1995).

Kuten voi arvata, Miramax ei puhu yksityiskohdista vielä. "Klassikko esitellään uudelle yleisölle mahtavasti" ja sitä rataa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Villin lännen legend... Sakara Recordsin juh... >

Keskustelut (1 viestiä)

gpefnkwnfnqns

13.10.2023 klo 18.42 1 tykkää tästä

hohhoijaa valiokin vois teha elokuvauniversumin maitopurkista
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova