Tuorein sisältö

Halloween-saagan päätös kokoaa yhteen hengittävät uhrit

19.09.2019 klo 18.35 | Luettu: 1456 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Halloween (2018) on Halloweenin (1978) ensimmäinen jatko-osa. Halloween Kills (2020) ja Halloween Ends (2021) vievät tarinan päätökseen. Uusien elokuvien tekijät ovat todenneet sen, mikä on ilmeistä: tämä on heidän näkemyksensä tästä sarjasta ja muut varmasti tekevät Halloweeneja jatkossakin.

Vähän aikaa sitten paljastui, mikä on uusin nostalginen tempaus. Kyle Richards palaa näyttelemään Lindsey Wallacea. 50-vuotias Richards oli 9-vuotias näytellessään alkuperäisessä elokuvassa Lindseytä, jonka lastenvahtina Jamie Lee Curtisin hahmo toimi.

Tuoreempaa tietoa on se, että Halloween Kills kokoaa yhteen eloonjääneet hahmot. Näyttelijät eivät ole samoja Richardsia ja Curtisia lukuunottamatta, mutta myös nuori Tommy ja hänen kiusaajansa Lonnie palaavat vuosikymmeniä vanhempina.

Curtis pitää uusissa elokuvissa eniten siitä, että pitkäkestoisia traumoja käsitellään. Hän vahvistaa, että juuri tästä teemasta johtuen muutkin hahmot palaavat Halloween Killsissä. Hänen mukaansa Halloween Ends tutkii väkivaltakulttuuria voimakkaasti ja päättää trilogian sensaatiomaisesti.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Murkkumies Paul Rudd... The Righteous Gemsto... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova