Tuorein sisältö

Disney-synkistely Gargoyles palaa näyteltynä versiona

17.10.2023 klo 18.30 | Luettu: 517 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disneyn piirrossarja Gargoyles (1994-1997) suunnattiin lapsille, mutta oman aikansa standardeilla se oli suhteellisen synkkä ja tarinavetoinen kuten samaan aikaan tehty Batman: The Animated Series ja X-Men-animaatio. Kukin näistä on kulttimaineessa, mikä näkyy mm. keräilijöille suunnattujen lelujen määrässä. X-Men saa suoraa jatkoa pian, kun animaatiosarja X-Men '97 alkaa.

Gargoyles saa rinnalleen näytellyn tv-sarjan. X-Men '97:n tavoin se tehdään Disney+ -palvelua varten. Päävastuussa on Gary Dauberman, joka tunnetaan Se-elokuvien ja Kirottu (The Conjuring) -universumin kirjoittajana. Kirottu-universumin ja Saw-saagan isä James Wan on mukana tuottajana, joten "nyt on synkkää" (mahdollisesti & jälleen suhteellisesti).

Gargoyles kertoo gargoileista, jotka ovat "kivipatsaita päivisin, sankareita öisin". Sankarien klaani on peräisin keskiajan Skotlannista. He heräävät tuhatvuotisesta unesta nykypäivän New Yorkissa, jonne katala miljardööri on kuljettanut heidän linnansa palasia. He suojelevat ihmisiä yliluonnollisilta uhilta.

Näyteltyä leffaversiota on harkittu useampaan kertaan vuosien varrella.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Loki 2-1: paremman m... Vuonna 1993 perustet... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova