Tuorein sisältö

Huippuartistit mukana 'Kiitos Paula' -konsertissa Tampereen Nokia Arenalla

26.10.2023 klo 11.10 | Luettu: 889 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomalaisen iskelmämusiikin legendan Paula Koivuniemen pitkää uraa juhlitaan isolla kiitoskonsertilla lauantaina 11. toukokuuta Tampereen Nokia Arenalla.

Konsertissa kuullaan Paula Koivuniemen hittejä maamme eturivin artistien tulkitsemana. Mukana ovat Kaija Koo, Katri Helena, Lea Laven, Merja Larivaara, Lauri Tähkä, Pate Mustajärvi, Tuure Kilpeläinen, Antti Railio, Marion Rung ja Suvi Teräsniska.

"Kiitos Paula" -konsertin musiikista vastaa Paulan juhlaorkesteri, jota johtaa Paulan pitkäaikainen yhteistyökumppani Esa Nieminen.

Viime syksynä Paulan ilmoitettua jättävänsä esiintymislavat, sai Tommi Liimatainen tämän vuoden kesällä idean kunnioittaa Paulan ainutlaatuista uraa kiitoskonsertilla. Ajatuksena oli kutsua Paula yleisöön ja lavalle Paulan artistikollegoita tämän hittejä esittämään. Mukaan oli helppo saada iso ryhmä eturivin artisteja, joista useimmilla on takana jokin yhteistyö Paulan kanssa. Myös Paula otti kutsun iloisena vastaan.

"Olin todella yllättynyt ja otettu, kun sain tietää konsertista. Tuntuu hienolta, että niin moni kollega ja ystävä on innolla mukana. Olen kiitollinen, että olen saanut vuosikymmenet viihdyttää, lohduttaa ja muuten koskettaa musiikillani suomalaisia. Ja nyt pääsen vielä nauttimaan näin upeasta konsertista. Jännityksellä odotan, mitä kaikkea mahtaa olla luvassa", Paula Koivuniemi kommentoi.

KIITOS PAULA
Nokia Arena Tampere
La 11.5.2024 klo 17.00

Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 30. lokakuuta.

(Konsertin kesto 2 h, sisältäen 30 minuutin väliajan. Ikärajaton)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Ensimmäistä kertaa ... Terrifier-ohjaaja on... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova