Tuorein sisältö

Terrifier-ohjaaja on kiinnostunut Friday the 13th -saagasta

26.10.2023 klo 13.30 | Luettu: 604 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Avaruuteen sijoittuva Jason X (kuvassa) ja kimppakyyti Freddy vs. Jason päättelivät alkuperäisen Friday the 13th -saagan, joka alkoi väkivaltaisena murhamysteerinä. Vuonna 2009 tehtiin uusi versio, joka menestyi hyvin. Sarjan oikeuksilla on pelattu tennistä Hollywoodissa, joten useampi suunniteltu versio on jäänyt tekemättä. Tämänhetkisen tiedon mukaan tulossa on tv-sarja Crystal Lake, joka toimii esiosana.

Leffakin pitäisi saada aikaiseksi. Ohjaaja Damien Leone kertoo puhuneensa Friday the 13th -tuottajien kanssa, mikä ei vielä tarkoita neuvotteluita. Leone ei usko olevansa tarpeeksi tunnettu saadakseen tarjouksen, vaikka hänen viimevuotinen, äärimmäisen väkivaltainen Terrifier 2 -elokuvansa on iso hitti ja todennäköinen kulttiklassikko. Leone työstää kolmatta osaa.

Jason Voorhees oli Leonen "suosikkiviiltelijä" lapsena, joten Friday the 13th on näistä saagoista se, josta hän tekisi uuden version mieluiten. Hänellä ei ole tarkkaa suunnitelmaa, mutta hän ei tahdo jatko-osissa nähtyä nopeaa ja hauskaa väkivaltaa, vaan brutaalin ja mahdollisimman pelottavan Jasonin, mikä on hänen suustaan uskottava uhkaus. Hän tahtoisi pitää tarinan 80-luvulla.

Jos Leone ei saa keikkaa nyt, hän on valmis odottamaan parikymmentä vuotta seuraavaa versiota. Hän on kiinnostunut myös Painajainen Elm Streetillä -uusinnasta, mutta hän ei koe, että hänellä olisi annettavaa Halloween-saagalle.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Huippuartistit mukan... Thanksgiving on Host... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova