Tuorein sisältö

Nyt vyörytetään koko kalustolla - helsinkiläinen extreme metal-porukka iskee isosti ja kiireellä

27.10.2023 klo 15.15 | Luettu: 478 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsinkiläinen extreme metal-yhtye Kneel Before The Death julkaisee uuden singlen "I Am The One". Yhtye on tunnettu musiikistaan, joka yhdistää massiivisen äänivallin sekä brutaalisen extreme metallin.

"I Am The One on jatkoa Kneel Before The Deathin aikaisemmin tänä vuonna julkaistulle singlelle ’Eternal Sleep’. Täynnä vihaa, tarinamme päähenkilö valmistautuu viimeiseen koitokseen, jollaista hän ei ole aikaisemmin kohdannut. Vain yksi voi selvitä. Tämä taistelu ei ole ohi ennen kuin se on voitettu."

"Kun aloitimme kappaleen kirjoitusprosessin, tarkoituksena oli rakentaa kappale tarttuvan sekä eeppisen kertosäkeen ympärille. Jotain mikä kiinnittäisi kuuntelijan huomion välittömästi. Lisäksi halusimme tuoda mukaan uusia äänimaailmoja, joihin emme aikaisemmin olleet koskeneet, ja tuloksena syntyi dynaaminen extreme metal kappale. Tämä kappale on todella uniikki yhdistelmä unohtumattomia kitaramelodioita, kauniita orkestraatioita ja sopivan verran blast beatejä."

Vuonna 2013 perustetun Kneel Before The Deathin musiikki yhdistelee sinfonista metallia, black metallia ja elektronista musiikkia, kuten synthwave, mikä yhdessä muodostaa yhtyeen omalaatuisen soundin.




Foto Lisa Nikula

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ozzy Osbournen tytär... Harry Potter -ohjaaj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova