Tuorein sisältö

Jouni Hynynen ansaitsee vielä yhden kehuvan Vain elämää -postauksen: 'Aina munasillaan joka paikassa'

28.10.2023 klo 15.17 | Luettu: 794 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Perjantaina nähty Vain elämää -ohjelman Jouni Hynysen päivä oli kuluvan kauden odotetuin Vain elämää -jakso.

Jakso ei tuottanut pettymystä.

Anna Puun vaikuttava Helvetistä itään -versiointi sai Hynysen herkistymään kyyneliin, ja mies totesi myöhemmin esityksen olleen ehkä kauneinta, mitä on kuullut!

Anna Puu on kommentoinut Jouni Hynysen Vain elämää -päivää somessa.

"Jouni Hynynen, Hynyne, Jonetski, Jonekkeri ja mitä näitä nyt on..."

"Hynynen on kuin mun lapsuudenperheen miehet yhdessä paketissa. Ei ihme, että tuttuuden tunne oli valtava jo heti ensikättelyssä (tai siis minä halasin ja Jouni sanoi, että ai joko myö aletaan halailla). Pitkät hiukset, parta ja piikikäs kieli on vain harhautus. Ja mie en nyt missään nimessä rupee tässä herkistelemään ja kertomaan siitä kuinka kaiken sen alla on sairaan mukava, lempeä ja täydellisellä huumorintajulla varustettu pehmo, jonka kanssa on ollut ilo istua saman leiripöydän ääressä. En siis missään nimessä.

Mun muistot Kotiteollisuudesta on, että ne oli aina munasillaan joka paikassa ja että Hynynen on äänestetty Suomen sexikkäimmäksi miehexi (ehkä jopa useamman kerran). Ja että bändi oli usein Soundin kannessa ja että Hynystä haastateltiin paljon. Hirveen moni biisi on tuttu, vaikken bändiä aktiivisesti oo kuunnellutkaan.

Kotiteollisuuden kappaleista oli sikäli helppo lähteä haravoimaan versioitavaa, koska kaikissa on tarina kerrottavana ja hemmetin hyvät kertosäkeet. Poppari tykkää! Vaikkei tuosta tämän illan versiosta ihan puhtoista poppia sitten tullutkaan"
.



Ohessa Annan Helvetistä itään -esitys:





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Disneyn näytelty Lum... Loki 2-4: tulen tuho... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova