Tuorein sisältö

Loki 2-4: tulen tuhoamaan multiversumin, joten tappamiseni loi multiversumin, joten yritän pelastaa päivän tällä suppilolla

28.10.2023 klo 20.30 | Luettu: 899 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 4:
Heart of the TVA


Marvel kiipesi puuhun. Oksa katkesi. Marvel putosi, kunnes riittävän jämäkkä oksa pelasti ja Marvel menetti vain kuukuset. Ei tässä mitään! Vielä ollaan korkealla (DC:n lojuessa maassa). Katsotaan nyt 40 minuuttia, kuinka Marvel sahaa nykyistä oksaa.

Mortal Kombat (se peli) ylläpiti jännitteitä tehokkaammin (muttei suinkaan moitteetta) tilanteessa, jossa jumalan esimiehen äidin hommia piti alkaa hoitamaan kuolevaisten osaamisella. Tässä jaksossa pöllähtänyt 1800-luvun tiedemies yrittää asentaa suppilon multiversumisuodattimeen tai koko elämä räjähtää. Muut valtion virkailijat (jollaiselta myös Loki tuntuu 100%, ellei sarja erikseen muuta väitä) nahistelevat siitä, onko missään järkeä. Tyttö-Loki: "musta tuntuu, että me leikimme jumalaa". Simba: "Pumbaa, sähän olet sika".

Viimeksi piirroskello ja daami, jonka olemassaolon alan muistaa, dumpattiin kaiken ajan loppuun. Pidin asiaa symbolisesti karuna elinkautisena vankeustuomiona, josta roistot ehkä lopulta selviävät. He ovatkin jo nyt vapaita hidastamaan suppilojuonta. Tämäkin osaltaan vakuuttaa, ettei millään ole mitään väliä. Sarja voi tempaista hatusta mitä vaan. Panoksia ei ole. Pidimmepä tästä tai emme, miltä esim. Galactus tuntuu tällaisen jälkeen?

Lupaan, että tässä on järkeä, ilmoittaa Loki, kun hän on pamputtanut itseään tavalla, joka viittaa hänen aiempiin aikapoukkoiluihinsa. Se on hupaisan provosoiva käsky odottaa kärsivällisesti. Jos taas etsimme ulospääsyä koko jatkumon seuraamisesta, jakson loppuratkaisu palvelee.


Keskiarvo 10 jakson jälkeen:


< Jakso 2-3 --- Jakso 2-5 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jouni Hynynen ansait... Tapahtui kaksi vuott... >

Keskustelut (1 viestiä)

Renslayer

30.10.2023 klo 08.20 1 tykkää tästä

Ironista, että Peltosen arvio on selkeämmin seurattavissa kuin Lokin 2. kauden juoni. Ainoa sarja, jossa katsoja ei "skippaa recapia", koska muuten ei muista yhtään mitä viimeksi tapahtui.

Tämän on Marvel-sarjojen Andor: ihan saakelin tylsää poliittista seurattavaa, jolla ei ole mitään tekemistä yläotsikkonsa kanssa, ja toinen toistaan väsyneempiä sivuhahmoja, joiden nimiä ei muista. Mutta varmasti löytyy tällekin joku kohdeyleisö, joka ylistää sarjan neroutta maasta taivaisiin ja haarautuviin aikajanoihin.

Jakson kohokohta on se, missä Loki mainitsee kaihoisasti veljensä kuin muistuttaen, että jossain toisessa aikajanassa meillä oli viihdyttävää Marvel-supersankarieetosta tarjolla.

No, tänne asti kun on seurannut ja jakso loppuu cliffhangeriin, niin aion toki nauttia loppuun asti.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova