Tuorein sisältö

Myös Vihreän Timantin Metsästys ja Pahan Kehä kuvataan uusiksi

04.12.2008 klo 17.15 | Luettu: 5041 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hollywood on julkistanut jälleen kaksi "uutta" elokuvaa, jotka perustuvat "vanhoihin" 80-luvun elokuviin. Romanttinen seikkailukomedia Vihreän Timantin Metsästys (Romancing the Stone) ja John Carpenterin vainoharhainen tieteiskauhuelokuva Pahan Kehä (They Live) kuvataan uusiksi.

Vihreän Timantin Metsästys kertoo romanttisten hömppäkirjojen kynäilijästä, joka ajautuu oikeaan seikkailuun. Alkuperäinen elokuva oli läpimurto Michael Douglasille, Danny DeVitolle ja ohjaaja Robert Zemeckikselle, ja vahvisti Kathleen Turnerin asemia.

Kulttimainetta nauttiva Pahan Kehä kertoo miehestä, joka löytää lasit, joiden läpi hän näkee todellisuuden: maailma onkin avaruusolioiden hallitsema. Elokuva on kuuluisa muun muassa pitkästä tappelukohtauksesta ja lauseesta, jonka myöhemmin on varastanut ainakin pelihahmo Duke Nukem:

"I have come here to chew bubblegum and kick ass... and I'm all out of bubblegum."

Hollywood työstää uusia versioita myös kasarihiteistä Arthur, Flashdance, Footloose, Friday the 13th, Jumalten taistelu, Karate Kid, Painajainen Elm Streetillä, Red Dawn, RoboCop ja The Thing - muiden muassa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mamban solisti myyrä... Markettien alekoreis... >

Keskustelut (4 viestiä)

Preda

04.12.2008 klo 19.30

They Live on aika hieno elokuva, suosittelen. Itse löysin siitä yhtymäkohtia mms. HL2:een lentävinen tarkkailurobotteineen yms. :)
lainaa
Mi5

05.12.2008 klo 09.13

The Thing?? Eikö tässä maailmassa mikään ole pyhää?
lainaa
Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

05.12.2008 klo 11.57

Mi5 kirjoitti:
The Thing?? Eikö tässä maailmassa mikään ole pyhää?
No kolmas kerta toden sanoo.

They live on yksi Carpenterin parhaimmista. Niinhän se on että työläisten selkänahasta revitään herrojen hyvinvointi. Köyhät voivat köyhemmin ja rikkaat rikkaammin. Kerrankin elokuva antaa jupeille oikeanlaiset "kasvot".

Hyvä jos ja kun elokuva seuraavalla kerralla udelleen kuvataan, niin aihetta tutkittaisiin hieman syvemmältä. Aineksia vaikka mihinkä.
lainaa
Polttopullo

11.12.2008 klo 02.25

ROBOCOP!!!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova