Tuorein sisältö

Näyttelijöiden lakko loppui: Deadpool, Venom, Beetlejuice ja Clint Eastwood säntäävät takaisin töihin

09.11.2023 klo 14.15 | Luettu: 1386 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Amerikkalaisten näyttelijöiden lakko on päättynyt tänään 118 päivän jälkeen. Käsikirjoittajien lakko vietiin päätökseen syyskuussa 148 päivän jälkeen. Lakot halvaannuttivat Hollywoodin, mikä on alkanut näkyä meille pulliaisillekin, sillä mm. Dyyni: osa kaksi olisi jo teattereissa ilman lakkoja.

Näyttelijöiden ammattijärjestö SAG-AFTRA ja studiot ovat päässeet alustavaan sopimukseen seuraavasta kolmesta vuodesta. Näyttelijät ovat vapaita palaamaan töihin.

Deadline-sivusto summailee, että Deadpool 3, Gladiator 2, Beetlejuice 2, Venom 3 ja Clint Eastwoodin ohjaama Juror No. 2 aikovat aloittaa tuotannon välittömästi: mahdollisesti jo tällä viikolla. Myös Blake Livelyn tähdittämä It Ends With Us -elokuva ja Brad Pittin nimetön Formula 1 -elokuva silmäilevät kalenteria.

Venom 3 on yksi tapaus, joka ehti juuri aloittaa ennen lakkoja. Deadpool 3 ehdittiin kuvata noin puoliksi. Beetlejuice 2 jäi kenties kiusallisimpaan vaiheeseen, sillä kuvauksia on jäljellä pari päivää. Dyyni: osa kaksi ei ole kesken, mutta näyttelijöitä tarvitaan mainoskampanjaan.

Lähestyvät lomat saattavat lykätä valikoituja tuotantoja lisää. Monet uudet tuotannot kuten Mortal Kombat 2 ja Jason Momoan tähdittämä Minecraft silmäilevät ensi vuoden alkua.

Jos lakko olisi jatkunut, kesäkausi 2024 olisi vaarantunut. Lähiaikoina kuulemme lisää siitä, millainen ensi vuoden kalenteri on käytännössä. Tiedossa on luultavasti lisää lykkäyksiä, kun tosiasiat joudutaan myöntämään.

Kuvassa on Eastwoodin edellinen leffa Cry Macho.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nämä luvut yllättävä... Mustan metallin suur... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

09.11.2023 klo 19.14 1 tykkää tästä

Oikeastaan pelkkiä jatko-osia, keksisivät jotain uutta, siitä niille maksetaan. Tai antaisivat tekoälyn keksiä hyviä uusia ideoita.
lainaa
LatteaHuominen

09.11.2023 klo 21.35 2 tykkää tästä

LateHuominen kirjoitti:
Oikeastaan pelkkiä jatko-osia, keksisivät jotain uutta, siitä niille maksetaan. Tai antaisivat tekoälyn keksiä hyviä uusia ideoita.

Voi voi Late, jos syytät kirjoittajia hollywoodin laiskuudesta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova