Tuorein sisältö

Provinssi-festivaali ehdolla parhaaksi festivaaliksi kansainvälisessä musiikkialan ammattilaistapahtumassa

10.11.2023 klo 10.10 | Luettu: 630 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Seinäjoella juhlittava Provinssi-festivaali on ehdolla parhaaksi festivaaliksi kansainvälisessä musiikkialan ammattilaistapahtumassa.

Provinssi on kahdeksan parhaan festivaalin joukkossa livemusiikin merkittävimpiin kuuluvan kansainvälisen ammattilaistapahtuma ILMC:n yhteydessä juhlittavassa Arthur Awards -palkintogaalassa.

Livealan Oscar-palkinnoksikin verratun Arthur Awards -ehdokkuuden on ansainnut myös Fullsteam Agencyn pääpromoottori Rauha Kyyrö, joka tunnetaan myös merkittävästä työstään Provinssi-festivaalin promoottorina.

Lontoossa helmi-maaliskuun taitteessa järjestettävässä gaalassa Vuoden festivaaliksi Provinssin lisäksi ehdolla ovat myös Rock en Seine (FR), Wacken (DE), Lowlands (NL), Hyde Park (UK), Mad Cool (ES) sekä Pukkelpop (BE). Ehdokasvalinnoista vastaa 150 anonyymia musiikki- ja livealan edustajaa.

Lontoon Royal Lancaster hotellissa 29. helmikuuta järjestettävän Arthur Awards -gaalan palkintoäänestys on käynnissä musiikkialan ammattilaisille suunnatun IQ Magazinen tilaajille sekä ILMC:n jäsenille.

Provinssi on ehdolla myös "European Festival Awards 2023" -palkinnon saajaksi Vuoden Medium-Sized Festival -kategorissa, jonka avoin yleisöäänestys on parhaillaan käynnissä sivulla europeanfestivalawards.org. Palkinnot jaetaan tammikuussa Hollannin Groningenissä järjestettävän Eurosonic-tapahtuman yhteydessä.

Ensi kesänä 27.-29. kesäkuuta juhlittavan Provinssin tähän mennessä julkistettuja esiintyjiä ovat mm. paluun tekevä PMMP sekä kansainväliset huippunimet Bring Me The Horizon, YUNGBLUD ja Bad Omens.


Foto Riikka Vaahtera

(Lähde Provinssi)





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Valtteri Bottas kauk... John Cenan ja Kelju ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova