Tuorein sisältö

Tähän ei Shyamalan pysty: Netflixin näytelty Avatar: The Last Airbender trailerissa

10.11.2023 klo 15.00 | Luettu: 764 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vau, nostalgiaa. Avatar: The Last Airbender on yksi arvostetuimmista amerikkalaisista animaatiosarjoista. Animehenkistä ja aasialaisista kulttuureista inspiroitunutta fantasiaseikkailua on kuvailtu fiksuksi, hauskaksi ja sydämelliseksi.

Popin kuningas Michael Jackson näytti eräässä vaiheessa intialaistaustaiselta. Intialaistaustainen M. Night Shyamalan vaikutti eräässä vaiheessa Michael Jacksonilta: Shyamalanin ohjaama The Last Airbender -elokuva valkopesi hahmot ja irtaantui muustakin logiikasta siinä määrin, ettei tragediaa voi kommentoida kuin tyyliin hii-hiih. (Tämän kyseenalaisen mielipiteen muistelu oli sitä nostalgiaa. Sori siitä.)

Uusi näytelty Avatar: The Last Airbender -sarja alkaa Netflixissä 22. helmikuuta. Netflixin tuore "näytelty anime" One Piece on saanut kiittävää palautetta, joten faneilla on syytä toivoon. Netflixin aiemmat tällaiset ovat jääneet tavoitteistaan, mutta toisaalta lähes mikä tahansa on edistystä verrattuna Shyamalanin versioon, joka voitti ansaitusti vuoden 2010 huonoimman elokuvan kultaisen vadelman eli Razzie-palkinnon.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tarjan 'Dark Christm... Ilmailevat Taistelut... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova