Tuorein sisältö

Loki 2-6: olisipa tämä viimeinen hetki, kun sanaa "multiversumi" käytetään universumissamme

11.11.2023 klo 18.00 | Luettu: 2418 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Varoitan ns. juonipaljastuksista.


Kausi 2 - Jakso 6:
Glorious Purpose


82% kriitikoista suosittelee Loki-sarjan 2. kautta.

62% kriitikoista suosittelee The Marvels -leffaa.

6% suosittelee Superaistit (Senseless) -leffaa.

The Marvels käsittelee vastaavia ideoita kuin Loki, mutta The Marvels muistaa elää vähän kuten Superaistit, joten saatan katsoa sen uudestaan. Superaistit katson, koska rakastan isoja ideoita, jotka kommentoivat elämää ja siksi aktivoivat mielleyhtymiä.

Lokin 2. kaudella mm. se on ollut absoluuttista roskaa, kun kuolevaiset kävelevät kohti valtavaa pärisevää valopalloa. Norjalaisen logiikan mukaan Loki on jumala. Kannattaisiko hänen kävellä itse? "Nyääh, enkä", hän kommentoi. En tiedä miksi. Hahmonkehitys on ollut puutaheinää kaudella. "Marvelin paras roisto" Loki on nykyään tylsempi kuin keskimääräinen valtion virkamies.

Hän on juuri saavuttanut omnipotentit aikamatkavoimat! Hän on vapaa kokeilemaan uudestaan jopa 1. kauden loppuratkaisua eli koko jatkumon merkittävintä käännettä. Mutta ei hötkyillä. Ensin save-scum-Loki käyttää pari vuosisataa sen idean testailuun, voiko kuolevainen mitenkään kävellä kohti pärisevää valopalloa. Hmm. Ei? Hmm, gnääs, totanoin. Ei?

No sitten kokeillaan muuta. Eeppisyys ja elämä olivat kutkuttavassa harmoniassa 1. kaudella, kun Kangin kanssa keskusteltiin, joten kuuntelin kiinnostuneena, mitä Kangin sama versio sanoo nyt. En saanut materiaalista mitään irti. Onko jakso editoitu epämääräiseksi, jotta Kang voidaan unohtaa, jos näyttelijä päätyy linnaan?

Yhtä kaikki Loki viimein kävelee kohti pärisevää valopalloa. "Kaikki muuttuu", kuten viimeksi The Marvelsissa trailerin mukaan.

Tiesitkö, että titaani Atlas on tuomittu kannattelemaan taivaankantta ikuisesti? Mitä, kirjaimellisestiko? Joo, aivan kuten tämä paska tietokoneanimaatio tässä havainnollistaa. Ai helkkari, taivaankannessa on kahva, josta saa tukevan otteen? Kreikkalainen mytologia alkoi justiinsa kiinnostaa! Tai ei.


Keskiarvo 12 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ilmailevat Taistelut... Vain elämää -ohjelma... >

Keskustelut (2 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

11.11.2023 klo 20.29

Parasta ja tyylikkäintä Marvelia, ja osui moneltakin kulmalta juuri meikäläisen tontille.
4/5 koko kaudelle.
lainaa
Pekkajanne

13.11.2023 klo 12.46 1 tykkää tästä

Oon joskus pohtinu, että miten sie oot edelleen töissä V2:sen toimituksessa, mutta sitten muistin, että ainiin, herätät tunteita, milloin päättömillä arvosteluluilla, milloin teksteillä, jotka vaikuttaa 18-vuotiaan lukiolaisnörtin muka nokkelilta raapustuksilta. Eli summa summarum, hyvin sie Jari vedät!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova