Tuorein sisältö

The Punisher palaa Daredevil: Born Again -sarjassa

08.03.2023 klo 01.30 | Luettu: 913 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ensi vuonna alkava Daredevil: Born Again -sarja on jossain määrin jatkoa edelliselle Daredevil-sarjalle, mutta väkivalta on miedompaa, eikä kaikkien näyttelijöiden palaaminen ole todennäköistä. Charlie Cox on yhä Daredevil ja Vincent D'Onofrio on yhä hänen arkkivihollisensa Kingpin.

Ja tuoreen tiedon mukaan Jon Bernthal on yhä The Punisher. Bernthal aloitti roolissa Daredevilin 2. kaudella ja seikkaili kahden kauden verran Punisherin omassa sarjassa.

Kuvaukset alkavat New Yorkissa tässä kuussa. Daredevil ei siis ainakaan ole vaihtanut kaupunkia. "Born Again" on alunperin sarjakuvatarina, mutta vanha sarja on jo mukaillut sitä, eikä Punisher kuulu siihen tarinaan, joten tähän tietoon Born Again on vastaava alaotsikko kuin "paluu".

Daredevil ja Kingpin palaavat ensin Echo-sarjassa, joka jatkaa Hawkeye-sarjan tapahtumia. Jo kuvatun Echon oli alunperin tarkoitus alkaa tänä kesänä, mutta helmikuussa kerrottiin, että kalliiden Disney+ -sarjojen kalenteri mietitään uusiksi. Echo saattaa lykkääntyä ensi vuoteen.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvel-pomon ja Wond... Lordin hirviöitä päi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova