Tuorein sisältö

Hordak lähestyy: trailerissa Netflixin Masters of the Universe: Revolution

11.11.2023 klo 14.20 | Luettu: 733 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tammikuussa Netflixiin saapuva minisarja Masters of the Universe: Revolution on jatko-osa sarjalle Masters of the Universe: Revelation. Revelation julkaistiin kahdessa 5 jakson pätkässä, mikä kärjisti kritiikkiä, sillä retrosetien suosikkisankari He-Man "kuoli kahdesti" ensimmäisen viiden jakson aikana. Nykyään hän voi jo paremmin. Revolution todennäköisesti ymmärtää pitää hänet etualalla.

Revolution koostuu 5 jaksosta, jotka julkaistaan kerralla, joten sarjaa voi ajatella normaalipituisena (125 minuutin) leffana.

Revelationin lopussa paljastui, että salaperäisen teknologiakultin takana on Hordak. 80-luvulla Hordak kenkkuili pääasiassa He-Manin siskosta kertovassa She-Ra: Princess of Power -sarjassa. Hordak on valtavan armeijan johtaja ja Skeletorin entinen esimies, joka Revolution-sarjassa on tehnyt Skeletorista kyborgin.

"Herra ääni" Keith David on Hordak. Mark Hamill on yhä Skeletor. 80-luvun näytellystä He-Man-elokuvasta tuttu Evil-Lyn Meg Foster on tällä kertaa Hordakin luotetuin robotti Motherboard, joka on uusia sarjoja varten keksitty hahmo.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Darren Aronofsky ohj... Geralt kuulostaa tut... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova