Tuorein sisältö

Ennustaja, hämähäkkinaisia ja Spider-Man puukkomurhaajana (?): Madame Web -traileri

15.11.2023 klo 17.05 | Luettu: 1014 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Deadpool 3 on ensi vuoden ainoa Marvel Studios -elokuva ja DC pitää välivuoden, joten Sonyn Marvel-elokuvilla on hieman enemmän tilaa hengittää. 14. helmikuuta valmistuu Madame Web. Dakota Johnson näyttelee naista, joka saa selvännäkemisen lahjan ja sotkeutuu hämähäkkiteemaisten sankareiden ja roistojen kärhämään.

Juonikuvauksen mukaan leffa sijoittuu "toiseen universumiin" ja kertoo itsenäisen tarinan. Se on mielenkiintoinen alleviivaus nykytilanteessa. Aikooko Sony jatkaa tällä linjalla? Ehkä myös elokuussa valmistuva Kraven the Hunter pyrkii seisomaan omilla jaloillaan.

Sonyn Morbius ilmoitti trailerissa sijoittuvansa Venom-leffojen jatkumoon, mutta kansaa ei kiinnostanut. Marvel Studios on luvannut kaiken kytkeytyvän yhteen, mutta monien floppien jälkeen Marvel valmistautuu esittelemään Spotlight-brändin, joka lupaa joidenkin tarinoiden (kuten Echo-sarjan) olevan itsenäisiä. Sonyn Spiderverse-animaatiot kertovat multiversumista ja menestyvät hyvin, mutta Spiderverse-leffat kytkeytyvät vain toisiinsa. DC kokeili multiversumia myös ja makaa nyt ojassa naama alaspäin.

Kun Madame Web debytoi 80-luvun sarjakuvissa, hän oli tavallaan naispuolinen Professori X. Hän oli vanha mummeli ja fyysisesti vielä huonommassa kunnossa kuin professori, mutta hän auttoi Spider-Mania psyykkisillä mutanttivoimillaan. Leffa on sankarin syntytarina.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pokémonit ovat stop-... Tässä ovat Kaarinass... >

Keskustelut (3 viestiä)

Bub

15.11.2023 klo 19.33 5 tykkää tästä

GotG kun menestyi niin pukumiehet saivat päähänsä että kaikki hahmot ansaitsee oman leffansa. Ei ansaitse.
lainaa
hspvnakfnjwna

15.11.2023 klo 21.26 2 tykkää tästä

kerrankin odotan itkua ikasyrjinnasta tama rooli olis pitanyt menna jollekin betty whitelle ja hanen poissaollessa vaik maggie smithille tai tess thompsonil
lainaa
glalfnakfnnwnr

16.11.2023 klo 11.26 2 tykkää tästä

tai kaunareiden stephanielle
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova