Tuorein sisältö

No hyvää yötä ja huomenta - Don Huonot palaa keikkalavoille

17.11.2023 klo 10.15 | Luettu: 634 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomirockin järkäle Don Huonot palaa keikkalavoille.

Luvassa on ainutlaatuinen "Mustaa ja valkoista" -klubikiertue, jonka keikat koostuvat intensiivisestä kahden setin kokonaisuudesta. Illat alkavat akustisella osuudella, jonka jälkeen lyhyen tauon jälkeen on sähköisen keikan vuoro.

Kevään kiertueen ennakkolippujen myynti alkaa 17.11. klo 10.

"Vuosi sitten kokoonnuimme pitkän tauon jälkeen Jussin täyttäessä pyöreitä ja soitimme hänen synttäribileissään akustisen keikan. Illasta jäi kohottava fiilis ja kun agenttimme Samppa kutsui meidät keväällä lounaalle, ei meitä tainnut olla vaikea taivutella ajatukseen juhlia bändimme 35-vuotissynttäreitä tekemällä paluu keikoille.

Mustaa ja valkoista -kiertueen eka tunti fiilistellään akustisesti. Teimme alkusyksystä uudet akkarisovitukset 17 biisistä, joista valitsemme jokaiselle illalle omanlaisensa kokonaisuuden. Mukana on myös harvemmin livenä kuultuja kappaleita. Uusissa sovituksissa laulujen tarinat, melodiat ja lauluköörit saavat tilaa mutta akustinen setti ei ole pelkkää tunnelmointia vaan myös rytmistä iloittelua. Iltojen toinen osuus taas musisoidaan sitten äänekkäämmin sähkökitarat edellä.

Kyseessä ei ole konserttisalimainen konsepti väliaikoineen vaan intensiivinen kahden setin kokonaisuus kera lyhyen teknisen tauon. Esiinnymme Suomen parhaissa rock-klubeissä ja jo 90-luvulla kanssamme yhteistyön aloittanut ystävämme kitaristi Jarmo Saari vahvistaa rivejämme
".






V2.fi | J.A. Kaunisto
< KISS päättää uransa ... Wanaja Festival julk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova