Tuorein sisältö

Wanaja Festival julkisti ensimmäiset nimet

17.11.2023 klo 09.31 | Luettu: 607 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Wanaja Festival juhlitaan Hämeenlinnan Linnanpuiston vehreällä festivaalialueella jo 20. kertaa 5.-6.7.2024.

Ohjelmiston ensimmäiset nimet on nyt julkaistu. Samalla festivaalin kahden päivän liput ja kysytyt kahden päivän VIP-liput on vapautettu myyntiin.

Festivalin synttärihulinoissa lavalla nähdään livenä suomalaisen popmusiikin kuningatar Kaija Koo ja valtavan hittikavalkadin omaava Eppu Normaali. Bändin mukana keikalla esiintyy myös pianistivirtuoosi Iiro Rantala.

Myös Portion Boys ja ain Elämää -kautta tähdittävä Ellinoora ovat varmoja valintoja. Lisää ohjelmaa julkistetaan vielä ennen joulua sekä alkuvuodesta 2024.

"Wanaja Festivalin tavaramerkiksi on noussut viihtyisyys alueella sekä tietysti Suomen kaunein festivaalialue Hämptonin Linnanpuistossa. Viime vuonna tapahtumasta tuli aikuisten festivaali K-18 ikärajauudistuksen myötä ja saimme tästä muutoksesta valtavasti hyvää palautetta asiakkailta, viihtyvyys nousi entisestään. Tapahtuman kävijäkyselyn kokonaisarvosana nousi huomattavan paljon sekä tyytyväisyys useita eri osa-alueita kohtaan. Tällä linjalla halutaan tietysti jatkaa myös jatkossa”, kertoo Nelonen Media Liven head of production Jonna Pihkala.



(Foto Jaakko Meyn)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< No hyvää yötä ja huo... 'Vielä ei olla piste... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova