Tuorein sisältö

Metalliveteraani Saxon julkaisee uutta

21.11.2023 klo 19.14 | Luettu: 354 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jo 70-luvulla uransa aloittaut metallilegenda Saxon julkaisee "Hell, Fire And Damnation" -albumin 19. tammikuuta.

Levyn nimibiisi on nyt kuunneltavissa ja katsottavissa videon kera.

Hell, Fire And Damnation on järjestyksessään jo Saxonin 24. julkaisu, edellinen albumi on "Carpe Diem" on vuodelta 2021.

"Tämä lausahdus on ollut päässäni pikkupojasta lähtien, sillä isäni tapasi sanoa niin, kun oli harmissaan. Koko lause kuului: 'Hell, fire and damnation, what’s tha’ been doing now?!', jos olin vaikka sattunut kaivertamaan jotain keittiön pöytään. Se oli erittäin yorkshireläinen lausahdus noihin aikoihin", miettii bändipomo Bill Byford.

Nyt tuo toteamus on muokkautunut biisiksi, jossa pohditaan hyvän ja pahan vastakkaisasettelua.

"Maailmassa on paljon musiikkia helvetistä, paholaisesta ja okkultismista, joten oli aika kirjoittaa yksi hyvän ja pahan välisestä taistelusta. Et voi laulaa paholaisesta laulamatta myöskään hyvästä kaverista, ja laulussa pohjimmiltaan sanotaan 'tee valintasi'. Meidän kaikkien on tehtävä valinta siitä, olemmeko pahoja vai hyviä. Biisi kertoo siitä taistelusta."

Saxon pureutuu tulevalla albumilla historian ja mysteerien maailmaan. Levyn tuotti Biffin kanssa Andy Sneap, joka on tehnyt töitä esimerkiksi Judas Priestin, Exoduksen ja Acceptin kanssa. Sneap myös hoiti levyn miksaukset ja masteroinnin.

Ensi vuonna Saxon suuntaa Euroopan-kiertueelle yhdessä Judas Priestin ja Uriah Heepin kanssa. Kierros käynnistyy maaliskuussa Britannian keikoilla.

Suomea ja Pohjoismaita ei listalla näy.
(Foto Ned Wakeman)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< KISS aikoo ottaa kai... Kuvatodiste: Eddie M... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova