Tuorein sisältö

Karate Kid -universumit yhdistyvät: Ralph Macchio ja Jackie Chan palaavat

21.11.2023 klo 22.40 | Luettu: 873 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Karate Kid -fanit odottelevat parhaillaan Cobra Kai -sarjan viimeistä kautta. Cobra Kai on aito ja arvostettu jatko-osa alkuperäiselle 80-luvun elokuvalle, joten se on kuulostanut hieman oudolta, että Sony suunnittelee Cobra Kain tyylistä elokuvaa.

Tiedossa on viimein tarkennuksia. Studio pyrkii yhdistämään tarinat ja laajentamaan saagaa. Tulevassa leffassa nähdään alkuperäinen karate-kakara ja Cobra Kai -tähti Ralph Macchio. Mukana on myös Jackie Chan, joka näytteli uuden kakaran opettajaa vuoden 2010 elokuvassa. Tähän saakka vuoden 2010 versio on ollut itsenäinen tarina.

Kuten alta löytyvä video kertoo, kakaran näyttelijän etsinnät alkavat nyt. Sonyn sivustolta löytyy tarkennuksia. Päähenkilö on 15-17-vuotias kiinalainen poika, joka on fiksu ja ärhäkkä. Hänen on tarkoitus puhua sujuvaa englantia ja mieluiten myös mandariinikiinaa. Sony painottaa, että kokemus kamppailulajeista tai esimerkiksi tanssista on iso etu, mutta kokemusta näyttelemisestä ei vaadita.

Sisäpiiritietojen mukaan tarina siirtyy Yhdysvaltain itärannikolle, jossa kiinalainen teini löytää elämälle suunnan kamppailulajien ja kovan mutta viisaan mestarin avulla. Vuoden 2010 Karate Kid sijoittuu Kiinaan ja Cobra Kai Yhdysvaltain länsirannikolle, joten uudella versiolla on tilaa rakentaa oma maailmansa.

Ohjauksesta vastaa Jonathan Entwistle, joka löi itsensä läpi teineistä kertovalla The End of the F***ing World -sarjalla.

Tähän tietoon ensi-ilta on jo joulukuussa 2024. Aikataulu kuulostaa tiukalta, mutta "työpaikkailmoitus" vahvistaa, että leffa aiotaan filmata maalis-kesäkuussa, eikä tällainen leffa tarvitse paljoa tehosteita.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Petri Nygårdilta per... Nicole Kidman ja Ant... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova