Tuorein sisältö

One Piece 1-4: suurista lupauksista provosoivaan ajanhukkaan

22.11.2023 klo 21.30 | Luettu: 985 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
The Pirates Are Coming


Tässäkö tämä oli? Hassujen ylilyöntien ja vilpittömien hetkien tasapainottelu ei tarkoittanutkaan sitä, että meidät pyritään viettelemään villiin fantasiaan, vaan banaali jaarittelu yritti herättää huomiomme stunteilla, joita se ei pitkällä aikavälillä jaksa?

Hovimestari on syyllinen -juoni oli välittömästi näkemättä nähty. Klisee voi olla itsetietoinen, jos hahmonkehitystä pitää puristaa mukaan vielä enemmän kuin pellejaksossa, mutta paskan marjat: juoni venyy kahteen jaksoon ilman mitään syytä.

Sankarit oivaltavat sen, mikä väännettiin rautalangasta viimeksi. He ovat tosi vakavia, jos he yrittävät vetää hovimestaria turpiin, tai sitten he aukovat silmiä huuli pyöreänä, jos he odottavat apua. Jakso käyttäytyy kuin emme olisi kuulleetkaan siitä mahdollisuudesta, että ihan jopa hovimestari... saattaa... syyllistyä... syyllisyyteen. Nyt se valehtelee kytille. Nyt se esittää monologin.

Jakso kulkee puolinopeudella. Jos hahmojen suhteet kaipaisivat tätä, olisi hovimestari varmasti pääpahis myös yhdessä Guardians of the Galaxy -leffassa, joka varmasti sijoittuisi Agatha Christien kartanoon.

David Suchetin viiksetkin ovat eeppisemmät kuin hovimestarin veitsikädet ja punkkarikätyrit. Turpiin tulee. Sankarit saavat laivan, kuten he viimeksi pyysivät. Sori spoilereista.

Tämä ei ole välirikko, mutta tämä on varoituslaukaus:


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Daniel Radcliffen ko... Scream 7 menetti mol... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova