Tuorein sisältö

Klassikkosankari Pyhimys (The Saint) värväsi Bournen ja Cruisen ohjaajan

25.11.2023 klo 21.45 | Luettu: 789 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Pyhimys eli The Saint eli Simon Templar on Robin Hoodin kaltainen hahmo. Hän on veijari, seikkailija, herrasmies ja varas, joka varastaa vain kelmeiltä ja lahjoittaa suurimman osan ryöstösaaliista oikeille omistajille tai hyväntekeväisyyteen. Satavuotispäiviään pian juhlivan hahmon loi kirjailija Leslie Charteris. Aiheesta on tehty mm. Roger Mooren tähdittämä tv-sarja ja Val Kilmerin tähdittämä elokuva.

Regé-Jean Page kiinnitettiin uuden elokuvan pääosaan pari vuotta sitten. Projekti on hengissä: ohjaajaksi on juuri värvätty Doug Liman. Liman on yksi Tom Cruisen luotto-ohjaajista, jonka töihin lukeutuvat Edge of Tomorrow, American Made ja Cruisen tuleva avaruudessa kuvattava leffa, joka on vailla nimeä. Liman on myös Medusan verkon eli ensimmäisen Jason Bourne -elokuvan ohjaaja.

Sisäpiirilähteiden sisäpiiritiedot uuden leffan suunnasta ovat puuta ja heinää. Kyseessä on kuulemma täysin uudenlainen näkemys, joka kuitenkin mukailee sekä romaaneja että Mooren tv-sarjaa. Todennäköisesti tiedossa on klassinen veijarijännäri, jossa seikkaillaan ympäri maailmaa.

Kuvassa on Pagen läpimurtosarja Bridgerton.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näin uuden The Voice... Masked Singer Suomes... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova