Tuorein sisältö

Marvelin Blade-uusinta on kirjoittajien lakon varhainen uhri

06.05.2023 klo 19.05 | Luettu: 676 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Marvelin uusi Blade vaikuttaa kirotulta. Kun leffa virallistettiin 2019, takana oli jo useita vuosia kehittelyä. Ohjaajaa ja kirjoittajia on vaihdettu sittemmin.

Puoli vuotta sitten leffa siirrettiin tämän vuoden marraskuulta vuoden 2024 syyskuulle. Huhut väittivät silloin, että käsikirjoitus on yhä alkutekijöissään ja että pääosanesittäjä Mahershala Alia potuttaa.

Eikä käsikirjoitusta ole lyöty lukkoon vieläkään. Yhdysvalloissa on käynnissä kirjoittajien lakko. Bladen kuvausten oli tarkoitus alkaa kesäkuussa, mutta esituotanto on nyt keskeytetty. Blade on ensimmäinen iso elokuva, johon lakko vaikuttaa näin selkeästi.

Edellinen kirjoittajien lakko venähti pitkäksi vuosien 2007 ja 2008 vaihteessa. Lakko johti sellaisiin teoksiin kuin Transformers: Kaatuneiden kosto. Se kirjoitettiin pikavauhtia ennen lakkoa, ja jopa typeristä ideoista tunnettu ohjaaja Michael Bay on kuvaillut sitä sonnaksi.

Bladen tuotanto jatkuu lakon päätyttyä. Tekijöiden aikataulut saattavat johtaa moniin muutoksiin tällaisissa tilanteissa.

Wesley Snipes oli 36-vuotias aloittaessaan Bladena vuonna 1998. Ali on 50-vuotias oman versionsa valmistuessa - tai 51, jos leffa lykkääntyy keväälle 2025.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Heikki Paasonen komm... Sarjamurhaaja Robert... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova