Tuorein sisältö

Ensimmäiset kuvat Fallout-sarjasta

28.11.2023 klo 23.58 | Luettu: 2369 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Amazonin Prime Video on julkaissut ensimmäiset kuvat Fallout-tv-sarjasta, joka saa ensi-iltansa 12. huhtikuuta 2024. Eeppiseen pelisarjaan pohjautuva tv-sarja julkaistaan Prime Videolla 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti.

Fallout perustuu ikoniseen pelisarjana, jossa seurataan tapahtumia maailmanlopun jälkeisessä maailmassa. Sarjan alkaessa on kulunut 200 vuotta maailmanlopusta, ja maailmassa elää sekä hyväosaisia, joilla on kaikkea, että heitä, joilla ei ole juuri mitään. Kun luksussuojissa asuvat hyväosaiset pakotetaan palaamaan esi-isiensä säteilyn kyllästämään maailmaan, he havaitsevat uskomattoman monimutkaisen, iloisella tavalla oudon mutta erittäin väkivaltaisen maailman.



Sarja on Kilter Filmsin käsialaa, ja sen vastaavina tuottajina toimivat Jonathan Nolan ja Lisa Joy. Nolan on myös ohjannut sarjan kolme ensimmäistä jaksoa. Geneve Robertson-Dworet ja Graham Wagner toimivat sarjan vastaavina tuottajina, käsikirjoittajina sekä showrunnereina.



Sarjan pääosissa nähdään Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (The Hateful Eight) ja Aaron Moten (Emancipation). Kilter Filmsin Athena Wickham toimii tuotannon johdossa yhdessä Todd Howardin (Bethesda Game Studios) ja James Altmanin (Bethesda Softworksin) kanssa. Amazon MGM Studios ja Kilter Films ovat tuottaneet sarjan yhteistyössä Bethesda Game Studiosin ja Bethesda Softworksin kanssa. Sarjassa nähdään myös näyttelijät Moisés Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams (Deadpool), Frances Turner (The Boys), Dave Register (Heightened), Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Ant-Man), Rodrigo Luzzi (Dead Ringers), Annabel O'Hagan (Law & Order: SVU) ja Xelia Mendes-Jones (The Wheel of Time).






V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Uusi dancemusiikin o... Copenhell-festivaali... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova